Open Procurement Albania

Minikonkursi Nr.35 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-67609-08-03-2020) - “Ndërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) për 4 Pallate pikësore Rr. "Hysen Myshketa, Pallati Nr.30, 7/288, Rr. "Telat Noga", Pallati Nr. 8, 3/307, Rr. "Isuf Molla", Pallati Nr.21, 6/41, Rr. "Doktor Spiro Treska", Pallati Nr. 19 ZK 8512( 4/31,4/146, 4/154) njësia administrative Durrës, Bashkia Durrës”. (Programi i Rindertimit)

Qarkun Durres
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Minikonkursi Nr. 35- “Ndërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) për 4 Pallate pikësore Rr. "Hysen Myshketa, Pallati Nr.30, 7/288, Rr. "Telat Noga", Pallati Nr. 8, 3/307, Rr. "Isuf Molla", Pallati Nr.21, 6/41, Rr. "Doktor Spiro Treska", Pallati Nr. 19 ZK 8512( 4/31,4/146, 4/154) njësia administrative Durrës, Bashkia Durrës” (Programi i Rindertimit)
______________________________

Kjo Kontratë është Lidhur si pjesë e procedurës së Shpallur në Sistemin Elektronik te APP-se në datën 04-08-2020 Titull Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të dëmtuara, në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit). , me referencë REF-67609-08-03-2020 , Autoritet Prokurues Fondi Shqiptar i Zhvillimit, zhvilluar me Procedure te kufizuar, mbi kufirin e lartë monetar.
- Në fazën e parë është bërë përzgjedhje e operatorëve ekonomik të suksesshme që kanë shprehur zyrtarisht interes për pjesëmarrje. Nga kjo fazë janë përzgjedhur 32 operatorë.
- Në fazën e dytë secili operator është ftuar të sjellë ofertë për njërën nga kontratat në bazë të marrëveshjes kuadër.

Pjesmarres ne fazen e dyte ishin 10 operatore.
Këtë Kontratë në bazë të marrëveshjes kuadër e ka fituar “Xhengo” Shpk& Bean” shpk& “Konstruksion 93” sh.p.k& “2N”sh.p.k
- Fondi i Minikonkursit është : 466190714 Leke Pa TVSH.
- Oferta fituese është 390500000 lekë pa tvsh.
- Eficensa Buxhetore në tenderim është 16.24 % (Diferenca Fond limit me oferte fituese shprehur ne perqindje).
Nr. Reference REF-67609-08-03-2020 (Minikonkursi 35)
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E kufizuar, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 04-08-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 04-08-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 14-08-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues • Faza e përcaktimit të kontratës fituese :

1. “Xhengo” Shpk & Bean” shpk & “Konstruksion 93” sh.p.k & “2N”
2. “Be-Is” sh.p.k & Ergi” sh.p.k
3. “PE - VLA - KU” sh.p.k & PE - VLA – KU dega Kosove
4. “Ndregjoni” sh.p.k & “Kthella” shpk & “Udha” sh.p.k & “Rafin Company” sh.p.k
5. “Kevin Construction” sh.p.k &“Arifaj” sh.p.k & “Alb Shpresa” sh.p.k & “Mela” sh.p.k
6. “Senka’ sh.p.k & “Dajti Park 2007” sh.p.k & “Erzeni/Sh”sh.p.k
7. “Gjikuria” sh.p.k
8. “Fusha” sh.p.k
9. “Kronos Konstruksion” sh.p.k& “Edicom” sh.p.k & “Everest” sh.p.k 10. “Geci” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Xhengo” Shpk - Bean” shpk - “Konstruksion 93” sh.p.k - “2N” -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 390,500,000
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates 07-12-2021
  Vlera e Kontrates me TVSH 390,500,000
  Kohezgjatja e Kontrates 5.5 muaj
  Ankesa Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm.

  1. “Geci” sh.p.k- vlera e ofertës është mbi fondin limit të minikonkursit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Vlera e kontrates është pa TVSH
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-67609-08-03-2020 (Minikonkursi 35)
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr. 181 datë 14 Dhjetor 2021
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini i Posaçëm Nr. 191 datë 31 Dhjetor 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data