Open Procurement Albania

Ndërtimi i kopshtit dhe çerdhes Manzë (Programi i Rindertimit)

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërtimi i kopshtit dhe çerdhes Manzë (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-17028-01-11-2022
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 46,409,693
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 12-01-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 24-01-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 24-01-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates
Ankesa
Arsyeja e Anulimit Autoriteti ka konstatuar se dokumentet e tenderit përmbajnë gabime dhe mangësi të rëndësishme
Shenime Buletini I anullimit Nr. 50 datë 19 Prill 2022
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-17028-01-11-2022
Njoftim per Shpallje Tenderi
Specifikime Teknike
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data