Open Procurement Albania

Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike (rajoni 3)”

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike (rajoni 3)”
Nr. Reference REF-30746-05-25-2022
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 433,333,295
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 26-05-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 13-06-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 13-06-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates
Ankesa
Arsyeja e Anulimit Autoriteti ka konstatuar se dokumentet e tenderit përmbajnë disa gabime dhe mangësi të rëndësishme
Shenime Buletini I anullimit të kontrates Nr. 76 datë 13 Qershor 2022
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-30746-05-25-2022
Njoftim per Shpallje Tenderi
Specifikime Teknike
Preventiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data