Open Procurement Albania

Nderhyrja rigjenerimi urban ne fshatra me potencial turistik (Vermosh, Lepush,Curraj i Eperm, Shishtavec, Radomir dhe Rabdish etj.)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Nderhyrja rigjenerimi urban ne fshatra me potencial turistik (Vermosh, Lepush,Curraj i Eperm, Shishtavec, Radomir dhe Rabdish etj.)
Nr. Reference REF-34547-06-27-2022
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 187,500,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-06-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-06-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 18-07-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1.BOE “NDERTUESI 2014” sh.p.k & “NIKA” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NDERTUESI 2014 sh.p.k - NIKA sh.p.k -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 187,386,302
  Data e shpalljes se fituesit 07-12-2022
  Data e lidhjes se kontrates 15-12-2022
  Vlera e Kontrates me TVSH 187,386,302
  Kohezgjatja e Kontrates 18 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka paraqitur ankese prane KPP me date: 17.08.2022 operatori ekonomik: “Riviera Company 2008” SHPK me objekt:
  Shfuqizimi i vendimit tё Komisionit të Vlerësimit të Ofertave për skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik “Riviera Company 2008” SHPK në procedurën e prokurimit “Procedurë E Kufizuar” me Nr. REF-34547-06-27-2022, me objekt “Nderhyrja rigjenerimi urban ne fshatra me potencial turistik (Vermosh, Lepush,Curraj i Eperm, Shishtavec, Radomir dhe Rabdish etj.)” me fond limit 187 500 000, (njëqind e tetëdhjetë e shtatë milion e pesëqind mijë) pa TVSH, zhvilluar në datën 18.07.2022 nga autoriteti kontraktor, Fondi Shqiptar i Zhvillimit.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Vlera e kontrates eshte pa TVSH.
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 4 datë 16 Janar 2023
  ‘’Formular për publikim lidhur me arsyet e skualifikimit në rastin e ankesave për vendimin e vlerësimit/klasifikimit përfundimtar ”

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data