Open Procurement Albania

Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2), ndërhyrje transformimi urban në hapesira publike Sheshi Demokracia rruga lidhese Sheshi Ahmet Zogu dhe Blloku Drita

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Diber
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2), ndërhyrje transformimi urban në hapesira publike Sheshi Demokracia rruga lidhese Sheshi Ahmet Zogu dhe Blloku Drita (Bashkia Mat)
Nr. Reference REF-38218-08-09-2022
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 131,644,338
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 11-08-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 26-08-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 26-08-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1.“ARIFAJ” shpk
2.“NIKA” shpk
3.“BE - IS” shpk
4.BOE “GLAVENICA” shpk & “ED KONSTRUKSION” shpk
5.“ZDRAVO” shpk
6.“STERKAJ” shpk
7.“LEON KONSTRUKSION” shpk
8.“S I R E T A 2F” shpk
9.“PE - VLA - KU”
10“EURONDERTIMI 2000” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ARIFAJ -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 106,609,760
  Data e shpalljes se fituesit 28-09-2022
  Data e lidhjes se kontrates 07-10-2022
  Vlera e Kontrates me TVSH 127,931,712
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -“EURONDERTIMI 2000” shpk, per arsye:
  - Pas mbylljes se vleresimit ne zbatim te nenit 26 pika 6 e VKM Nr. 285, datë 19.5.2021 “Për miratimin e Rregullave të Prokurimit Publik” ne te cilen percaktohet se:
  AK në çdo rast, përpara se të japë kontratën, autoriteti/enti kontraktor duhet t’i kërkojë ofertuesit fitues që të dorëzojë dokumentet provuese për vetëdeklarimet në formularin përmbledhës të vetëdeklarimit, si dhe dokumentet e paraqitura si pjesë e ofertës në rrugë elektronike. Këto dokumente duhet të paraqiten në origjinal ose në kopje të njësuara me origjinalin. Autoriteti/enti kontraktor pranon njё dokument tё lёshuar nga i njёjti institucion ose palё e tretё dhe qё ka tё njёjtin informacion me atё tё paraqitur nё procedurёn e zhvilluar nё mёnyrё elektronike.Operatorit ekonomik “EURONDERTIMI 2000” shpk i renditur ne vendin e pare i jane kerkuar dokumentacioni provuese sipas shtojces nr 8 dhe duke qene se deri me sot subjekti nuk ka paraqitur dekumentacionin e kerkuar dhe ne baze te dispozitave te LPP, komisioni i Vleresimit te Ofertave vendosi te skualifikoje OE “ Eurondertim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARIFAJ viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARIFAJ viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARIFAJ viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARIFAJ viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 156 datë 14 Nëntor 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data