Open Procurement Albania

“Ngritja e infrastruktures mbështetëse në funksion të kompleksit multi-funksional për zhvillimin e sektorëve të ndryshëm të motorizimit, Auto-Moto Park, në Bashkine Elbasan-Loti 1:Rruget e Aksesit (Rruga Nezir Muzhaqi,seg I dhe Rruga Zija Luniku, seg II).

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit “Ngritja e infrastruktures mbështetëse në funksion të kompleksit multi-funksional për zhvillimin e sektorëve të ndryshëm të motorizimit, Auto-Moto Park, në Bashkine Elbasan-Loti 1:Rruget e Aksesit (Rruga Nezir Muzhaqi,seg I dhe Rruga Zija Luniku, seg II).
Nr. Reference REF-38463-08-12-2022
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 547,562,825
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-08-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 31-08-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 31-08-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 20
Operatore Konkurues 1.BOE “S.M.O. UNION” sh.p.k. &“BLERIMI” shpk & “SMO VATAKSI” shpk
2. BOE“BAJRAMI N” sh.p.k. & “BAMI “sh.p.k.,
3.“VELLEZERIT HYSA” sh.p.k.,
4.ALB TIEFBAU” sh.p.k.,
5.“ALB-BUILDING” sh.p.k
6. BOE“EUROKOS HOLDING” sh.p.k & “DENIS-05” sh.p.k & “ABI CONS”
7. BOE“ARIFAJ” sh.p.k & “XHAST” sh.p.k
8. BOE“ELMAZAJ KONSTRUKSION” sh.p.k & “B93 II” sh.p.k & “Shendelli” sh.p.k
9.“2 T” sh.p.k
10.“ALB – STAR” sh.p.k
11.“FUSHA” sh.p.k
12“4 A-M” sh.p.k
13“BE – IS” sh.p.k & “ERGI” sh.p.k
14“ALBAVIA” sh.p.k
15“SALILLARI” sh.p.k & “ZDRAVO” sh.p.k
16.“ALBA KONSTRUKSION” sh.p.k
17“CURRI” sh.p.k & “VAGALAT” sh.p.k
18.“PE - VLA – KU” sh.p.k
19.“GJIKURIA” sh.p.k
20.“BASHKIMI/L” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “S.M.O. UNION” sh.p.k. - “BLERIMI” shpk - “SMO VATAKSI” shpk -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 357,898,107
  Data e shpalljes se fituesit 19-09-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -“BASHKIMI/L” sh.p.k, per arsye:
  - Nuk ka paraqitur oferte financiare.
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data