Open Procurement Albania

Nderhyrje për mbrojtje mjedisore, lumore, erozion, rrëshqitje: “Rehabilitimi i sistemit të mbrojtjes dhe largimit të ujrave të larta dhe të shiut ,trotuaret dhe ndricimi i rrugës "Dukas - Kuqar - Manekaj – rusinje”, Patos, F.I.”

Qarkun Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Nderhyrje për mbrojtje mjedisore, lumore, erozion, rrëshqitje: “Rehabilitimi i sistemit të mbrojtjes dhe largimit të ujrave të larta dhe të shiut ,trotuaret dhe ndricimi i rrugës "Dukas - Kuqar - Manekaj – rusinje”, Patos, F.I.”
Nr. Reference REF-39117-08-17-2022
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi
Vlera / Fondi Limit 105,095,480
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 18-08-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 02-09-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 02-09-2022
Sektori Infrastrukturë Mjedisore Gjelbërim
Nr. i Operatoreve Konkurues 19
Operatore Konkurues 1. BOE “GRAND KONSTRUKSION M” shpk & "SHKELQIMI 07" sh.p.k.
2.BOE “K.M.K” shpk & “Caushi M” shpk
3.BOE “DENIS-05” shpk & “ABI CONS” shpk
4.“MODESTE” shpk
5.“Shendelli” shpk
6.“BEQIRI” shpk
7.“BOE “MELA” shpk & “B-93” shpk
8.“ED KONSTRUKSION” shpk & “GLAVENICA” shpk
9.BOE “LIQENI VII” shpk & “S.M.O.UNION” shpk
10. “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI”
11.“SHANSI INVEST” shpk
12.“PEPA GROUP” shpk
13.“ILIRIADA” shpk
14.“ALB – STAR” shpk
15. “BE – IS” shpk
16.BOE “AIDA CONSTRUCTION” shpk &” GENERAL BETON” shpk & “HEKO Konstruksion” shpk
17.BOE “LLAZO” shpk & “BESTA” shpk
18.“KEVIN CONSTRUKSION” shpk
19.“S I R E T A 2F” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GRAND KONSTRUKSION M sh.p.k - SHKELQIMI 07 sh.p.k -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 60,000,000
  Data e shpalljes se fituesit 07-09-2022
  Data e lidhjes se kontrates 16-09-2022
  Vlera e Kontrates me TVSH 72,000,000
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 160 datë 21 Nëntor 2022
  Projekti Teknik
  Grafiku i Punimeve

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data