Open Procurement Albania

Ndërhyrjen për promovimin e zonave të 100 fshatrave nëpërmjet eventeve kulturore, sportive, kulinarie, sociale, etj”- Mbështetje logjistike

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrjen për promovimin e zonave të 100 fshatrave nëpërmjet eventeve kulturore, sportive, kulinarie, sociale, etj”- Mbështetje logjistike
Nr. Reference REF-50040-11-15-2022
Kodi CPV
79952100-3 - Shërbime të organizimit të eventeve kulturore
79952000-2 - Shërbime të organizimit të eventeve
Vlera / Fondi Limit 150,000,000
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 16-11-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-11-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-12-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.“ASLV”sh.p.k
2.“SCREEN AD” sh.p.k
3.“PROSOUND” sh.p.k

Janë identifikuar si fitues (paraprak) të procedurës së prokurimit operatoret ekonomike te meposhtem me keto vlera perkatese:
1.“ASLV”sh.p.k-Vlera e ofruar për njësi 935,295 lekë pa tvsh
2.“SCREEN AD” sh.p.k - Vlera e ofruar për njësi 988,200 lekë pa tvsh
3.“PROSOUND” sh.p.k - Vlera e ofruar për njësi 1,058,300 lekë pa tvsh
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit 12-01-2023
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 36 muaj marreveshja kuader
Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-50040-11-15-2022
Njoftim per Shpallje Tenderi
Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data