Open Procurement Albania

(Minikonkurs nr.21) “Mbikëqyrja e punimeve për ndërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) për 8 Pallate pikësore, sistemimet e jashtme dhe zonat rekreative në zonën e Krujes”, Njësia Administrative Krujë, Bashkia Krujë.” (Programi i Rindertimit).

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Pamundesi kohore per pergatitje te nje oferte (oferte teknike plus dokumentacion
 • Afat i pamjaftueshem sipas kritereve ligjore te percaktuara ne nenin 43 te ligjit 9643 "Per Prokurimin Publik" i ndryshuar

Qarkun Tirane-Lezha-Durres
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Minikonkursi nr. 21 “Mbikëqyrja e punimeve për ndërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) për 8 Pallate pikësore, sistemimet e jashtme dhe zonat rekreative në zonën e Krujes”, Njësia Administrative Krujë, Bashkia Krujë.”

Kjo Kontratë është Lidhur si pjesë e procedurës së Shpallur në Sistemin Elektronik te APP-se në datën 28-08-2020 Titull “ Mbikëqyrja e punimeve për “Rindërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të dëmtuara, në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit). , me referencë REF-70113-08-27-2020 , Autoritet Prokurues Fondi Shqiptar i Zhvillimit, zhvilluar me Procedure te kufizuar.
- Në fazën e parë është bërë përzgjedhje e operatorëve ekonomik të suksesshme që kanë shprehur zyrtarisht interes për pjesëmarrje. Nga kjo fazë janë përzgjedhur 18 operatorë.
- Në fazën e dytë secili operator është ftuar të sjellë ofertë për njërën nga kontratat në bazë të marrëveshjes kuadër.

Për Minikonkursin nr.21 kanë sjellë ofertë zyrtare 14 operatorë. Këtë Kontratë në bazë të marrëveshjes kuadër e ka fituar BOE “C.E.C Group” sh.p.k & “Elba” sh.p.k.
-Fondi i Minikonkursit është: 4,315,574 lekë pa TVSH
- Oferta fituese :është 3,498,139 lekë pa TVSH
Nr. Reference REF-70113-08-27-2020 (Minikonkursi nr.21)
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-08-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-08-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 08-09-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 18
Operatore Konkurues Operatore ekonomike pjesmarres ne Fazen 2 - Përcaktimi i kontratës fituese :

1. BOE “C.E.C Group” sh.p.k NUIS L11807013M & “Elba” sh.p.k NUIS J91327003E, & “6D Plan” sh.p.k
2. BOE “Derbi - E” sh.p.k. & “Zenit & CO” sh.p.k.
3. BOE 47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S" sh.p.k NUIS K82422001O, & “STUDIO-REBUS” sh.p.k
4. BOE “GEOSAT GROUP” sh.p.k & “Instituti I Konsulences Ne Ndertim "IKN" sh.p.k
5. OE “Instituti Dekliada - Alb” sh.p.k
6. BOE “TAULANT" sh.p.k. & “ARABEL – STUDIO” sh.p.k
7. BOE "HMK Consulting" & "Argi" Sh.p.k,
8. BOE HE & SK 11” sh.p.k & “SELAS” sh.p.k
9. BOE” Tower” sh.p.k.& “Dricons” sh.p.k, & “Infrakonsult” sh.p.k,
10. BOE “Archispace” sh.p.k. & “Sphaera” sh.p.k & “I Ri”sh.p.k
11. BOE “KKG PROJECT” sh.p.k & “GR ALBANIA"
12. BOE “G B Civil Engineering” sh.p.k & “Invictus” sh.p.k & “Person fizik Margarita Kodra
13. OE “A&E Engineering” sh.p.k.
14. BOE “GJEOKONSULT & CO” sh.p.k , & “I T M” sh.p.k NUIS & “INFRATECH”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • C.E.C GROUP sh.p.k. - ELBA sh.p.k. -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3,498,139
  Data e shpalljes se fituesit 27-10-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates Sipas afatit të zbatimit te punimeve të zbatimit:
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-70113-08-27-2020 (Minikonkursi nr.21)
  Njoftim per Shpallje Tenderi - Buletini i Posaçëm Nr. 61 datë 28 Gusht 2020
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr. 148 datë 27 Tetor 2022
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data