Open Procurement Albania

“Rivitalizimi i parqeve natyrore nëpërmjet sigurimit të elementeve të mobilimit urban dhe shtimit të aktiviteteve të rekreacionit rajoni 2”, “Ndërtimi i amfiteatrit, fushave sportive, këndit të lojrave dhe shkallareve panoramike në liqenin e Paskuqanit”

Qarkun Tirane
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit “Rivitalizimi i parqeve natyrore nëpërmjet sigurimit të elementeve të mobilimit urban dhe shtimit të aktiviteteve të rekreacionit rajoni 2”, “Ndërtimi i amfiteatrit, fushave sportive, këndit të lojrave dhe shkallareve panoramike në liqenin e Paskuqanit”
Nr. Reference REF-04335-05-10-2024
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 230,446,908
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 13-05-2024
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 13-05-2024
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 29-05-2024
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 8 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Specifikime Teknike
Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
Raport Teknik
Preventiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
Grafiku i Punimeve
Projekti elektrik
Projekti Hidroteknik
Projekti Konstruktiv
Projekti Arkitektonik 1
Projekti Arkitektonik 2
Projekti Arkitektonik 3
Projekti Arkitektonik 4
Projekti Arkitektonik 5
Projekti Arkitektonik 6
Projekti Arkitektonik 7
Projekti Arkitektonik 8
Projekti Arkitektonik 9
Projekti Arkitektonik 10
Projekti Arkitektonik 11
Projekti Arkitektonik 12
Projekti Arkitektonik 13

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data