Open Procurement Albania

Rehabilitim dhe sistemim i sheshit në qendër të fshatit Asim Zeneli, Qendër e Komunës Antigone.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Gjirokastër
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rehabilitim dhe sistemim i sheshit në qendër të fshatit Asim Zeneli, Qendër e Komunës Antigone.
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 23,679,382
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 24-06-2015
Sektori Të tjera
Nr. i Operatoreve Konkurues 13
Operatore Konkurues Eral Construction Company SHPK
Shqiponja M SHPK
Elkri SHPK
Derveni 1 SHPK
Bahas SHPK
Arti SHPK & Iliria D SHPK
Mane/S SHPK
BE – IS SHPK
Bean SHPK
Feba SHPK & Ed Konstruksion SHPK
Al Asfalt SHPK
Sireta 2F SHPK
Xhast SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SHQIPONJA-M -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 15,465,357
  Data e shpalljes se fituesit 21-09-2015
  Data e lidhjes se kontrates 05-10-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 18,558,428
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  1. Ankesë nga ana e operatorit ekonomik Mane/S SHPK, me datë 07.09.2015 dhe ka marrë përgjigje nga Autoriteti Kontraktor me datë 10.09.2015.
  Nuk ka pasur ankim në KPP.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Shoqëria Eral Construction Company SHPK për arsye se:
  a. Nuk ka paraqitur dokumentacion për inxhinierin gjeodet. Ka paraqitur dokumentacion për një inxhinier gjeolog, i cili nuk mund të kryejë detyrat e gjeodetit.

  2. Shoqëria Elkri SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën për realizimin e punëve të ngjashme, pasi mungon marrëveshja e bashkëpunimit për kontratën e ngjashme që ka deklaruar.
  b. Nuk plotëson kërkesën për disponimin e mjeteve, pasi ka paraqitur dokumentacion vetëm për dy kamionë nga katër të kërkuar në kërkesat për kualifikim.
  c. Nuk plotëson kërkesën për deklarimin e stafit drejtues, pasi nuk ka paraqitur deklaratën për inxhinieret.

  3. Shoqëria Derveni 1 SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën për realizimin e punëve të ngjashme, pasi mungon marrëveshja e bashkëpunimit për kontratën e ngjashme që ka deklaruar.
  b. Nuk plotëson kërkesën për xhiron e realizuar në tre vitet e fundit, pasi mungon vërtetimi për xhiron, i kërkuar në kërkesat për kualifikim.

  4. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive Arti SHPK (70%) dhe Iliria D SHPK (30%) për arsye se:
  a. Shoqëria Arti SHPK, e cila ka marrë përsipër punime në shtresat rrugore, nuk plotëson kërkesën për disponimin e stafit te nevojshëm pasi nuk ka paraqitur dokumentacion për një inxhinier ndërtimi.
  b. Shoqëria Iliria D SHPK, e cila ka marrë përsipër punimet e gërmimit, nuk plotëson kërkesën për disponimin e mjeteve të nevojshme, pasi nuk disponon ekskavatorët e kërkuar.
  c. Shoqëria Iliria D SHPK, nuk plotëson kërkesën për disponimin e stafit, pasi nuk ka paraqitur diplomën e inxhinierit gjeodet.

  5. Shoqëria Mane/S SHPK, për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën për disponimin e stafit.
  b. Nuk plotëson kërkesën për disponimin e mjeteve të nevojshme, pasi ka vetëm 1 kamion mbi 10 ton nga dy të kërkuar në kërkesat për kualifikim.

  6. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive Feba SHPK (60%) dhe ED Konstruksion SHPK (40%) për arsye se:
  a. Në marrëveshjen e bashkëpunimit nuk janë ndarë punët që ka marrë përsipër të kryejë secila kompani.
  b. Shoqëria Feba SHPK nuk ka paraqitur deklaratën për gjendjen gjyqësore.
  c. Shoqëria Feba SHPK nuk ka shlyer detyrimet vendore në Gjirokastër, vend ku ushtron aktivitet referuar ekstraktit të QKR.
  d. Shoqëria Feba SHPK nuk ka paraqitur formularin e vlerësimit për punën e ngjashme.
  e. Shoqëria Feba SHPK nuk ka paraqitur dokumentacion për ing mekanik, elektrik dhe gjeodet ndërkohë që në marrëveshje nuk janë ndarë punët dhe ajo mund të kryejë punime në këto specialitete.
  f. Shoqëria Feba SHPK nuk ka paraqitur certifikatën ISO 14001 - 2004.

  7. Të skualifikojë shoqërinë Xhast SHPK për arsye se:
  a. Shoqëria Xhast SHPK nuk ka paraqitur dokumentacion për shlyerjen e taksave vendore në Golaj – Kukës, vend ku kjo shoqëri ushtron aktivitet, referuar ekstraktit të QKR.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHQIPONJA-M viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHQIPONJA-M viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHQIPONJA-M viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHQIPONJA-M viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.26 - Dt.06-07-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.38 - Dt.28-09-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.40 - Dt.12-10-2015
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 9, datë 10.3.2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data