Open Procurement Albania

Rikonstruksion i rrugës Librazhd – Orenjë, Lot 1.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Elbasan
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i rrugës Librazhd – Orenjë, Lot 1.
Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 25,087,646
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 03-08-2015
Sektori Infrastrukturë Rrugë Rurale
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues Be Is & B 93 SHPK
Bajrami N SHPK
Denis – 05 SHPK
Leon Kontruksion SHPK
Kupa SHPK
Sireta 2F & Beladi SHPK
Salillari SHPK
Vëllezërit Hysa & Ergi SHPK
Flded SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SALILLARI SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 22,739,500
  Data e shpalljes se fituesit 21-09-2015
  Data e lidhjes se kontrates 10-10-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 27,287,400
  Kohezgjatja e Kontrates 3 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankesë nga ana e operatorit ekonomik Leon Konstruksion SHPK, me datë 08.09.2015 dhe ka marrë përgjigje nga Autoriteti Kontraktor me datë 09.09.2015.
  Nuk ka pasur ankim në KPP.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive Be Is SHPK dhe B 93 SHPK për arsye se:
  a. Shoqëria Be Is SHPK nuk plotëson kërkesën 2.4.3 për kualifikim lidhur me stafin drejtues.
  b. Shoqëria Be Is SHPK nuk plotëson kërkesën 2.4.6 për kualifikim lidhur me disponimin e makinerive. Kjo shoqëri ka paraqitur një deklaratë me shkrim ku deklarohet se mjetet e deklaruar në këtë procedurë nuk janë të angazhuar në asnjë objekt tjetër. Kjo deklaratë rezulton e pavërtetë, pasi një pjesë e mjeteve të deklaruara janë deklaruar edhe në kontratën me objekt: Rikonstruksion i rrugës kthesa e Bishanit – Boçovë – varrezat e fshatit Bashkim , Komuna Levan.
  c. Shoqëria Be Is SHPK nuk plotëson pikën 2.1 e të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim pasi mungon vërtetimi për shlyerjen e detyrimeve ndaj OSHEE për muajin Qershor 2015 (detyrim ky i maturuar ditën e tenderit).
  d. Shoqëria B 93 SHPK nuk plotëson kërkesën 2.4.3 për kualifikim lidhur me stafin drejtues. Kjo shoqëri ka paraqitur një deklaratë me shkrim ku deklarohet se inxhinierët e shoqërisë do të jenë të angazhuar me kohë të plotë, gjatë të gjithë periudhës së zbatimit të objektit Rikonstruksion i rrugës Librazhd Orenjë, Loti 1 . Kjo deklaratë rezulton e pamundur për tu plotësuar, pasi i gjithë stafi i kësaj kompanie është deklaruar dhe është angazhuar në kontratën me objekt Rikonstruksion i rrugës kthesa e Bishanit – Boçovë – varrezat e fshatit Bashkim, Komuna Levan ,
  e. Shoqëria B 93 SHPK nuk plotëson kërkesën 2.4.6 për kualifikim lidhur me disponimin e makinerive.

  2. Bajrami N SHPK për arsye se:
  a. Shoqëria Bajrami N SHPK nuk plotëson kërkesën 2.4.3 për kualifikim lidhur me stafin drejtues.
  b. Shoqëria Bajrami N SHPK nuk plotëson kërkesën 2.4.6 për kualifikim lidhur me disponimin e makinerive.

  3. Bashkimi i përkohshëm të shoqërive Denisi 05 SHPK dhe Xhast SHPK për arsye se:
  a. Shoqëria Denisi 05 SHPK nuk plotëson kërkesën 2.4.3 për kualifikim lidhur me stafin drejtues.
  b. Shoqëria Xhast SHPK nuk plotëson kërkesën 2.4.3 për kualifikim lidhur me stafin drejtues.
  c. Shoqëria Denisi 05 SHPK nuk plotëson kërkesën 2.4.6 për kualifikim lidhur me disponimin e makinerive.

  4. Leon Konstruksion SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson pikën 2.1 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim pasi mungon vërtetimi për shlyerjen e detyrimeve ndaj OSHEE për muajin Qershor 2015 (detyrim ky i maturuar ditën e tenderit).

  5. Kupa SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën për numrin mesatar prej minimalisht 80 persona për periudhën Dhjetor 2014 – Maj 2015. Nga dokumentacioni i paraqitur rezulton se numri mesatar i punonjësve për këtë periudhë është 40 punonjës, duke mos e plotësuar këtë kusht.
  6. Bashkimin e përkohshëm të shoqërive Sireta 2F SHPK dhe Beladi SHPK për arsye se:
  a. Shoqëria Beladi SHPK nuk plotëson piken 2.1 e të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim pasi mungon vërtetimi për shlyerjen e detyrimeve ndaj OSHEE për muajin Qershor 2015 (detyrim ky i maturuar ditën e tenderit).
  7. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive Vëllezërit Hysa SHPK dhe Ergi SHPK për arsye se:
  a. Shoqëria Vëllezërit Hysa SHPK nuk plotëson kërkesën për pagimin e taksave vendore, pasi nuk kanë paraqitur vërtetim për pagimin e taksave vendore në Komunën Shushicë.

  8. Shoqërinë Fled SHPK për arsye se:
  a. Nuk ka paraqitur ofertë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.27 - Dt.13-07-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.38 - Dt.28-09-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.42 - Dt.26-10-2015
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 28, datë 20.5.2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data