Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

PROKURIME NË SEKTORIN E SHËNDETËSIË PËR PËRBALLIMIN E PANDEMISË COVID-19

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 7 31 1,401,365,778 28 1,345,495,724 1,033,860,340

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Minikontrata 1 Lot 3: Blerje Reagente dhe materiale konsumi për Ekstraktim me aparatin QIAsyphoni SP(SARS-COVID 2) Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Minikontrata 1 Lot 4: Blerje Reagente dhe materiale konsumi për Ekstraktim me apartin QIAcube connect( SARS-COVID 2) Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK
Operatori i Sherbimeve te Kujdesit Shendetesor Operatori i Sherbimeve te Kujdesit Shendetesor Minikontrata 1 “Blerje teste diagnostike antigenike të shpejta SARS-Covid-2 për nevoja të NJVKSH-ve”, për një periudhë 12-mujore” Lidhur Kontrata SWISSMED SHPK 23,500,000.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot.1 Kit/reagentë, materiale konsumi përpunim kite për manipulime në biologji molekulare (SARS-COVID 2) 1,259,975 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 10,918,700.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot 3: Blerje Reagente dhe materiale konsumi për Ekstraktim me aparatin QIAsyphoni SP(SARS-COVID 2) 21,292,170 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 20,575,440.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot 4: Blerje Reagente dhe materiale konsumi për Ekstraktim me apartin QIAcube connect( SARS-COVID 2) 3,453,050 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 3,362,000.00
Operatori i Sherbimeve te Kujdesit Shendetesor Operatori i Sherbimeve te Kujdesit Shendetesor “Blerje teste diagnostike antigenike të shpejta SARS-Covid-2 për nevoja të NJVKSH-ve”, për një periudhë 12-mujore” 201,150,000 Njoftuar Fituesi SWISSMED SHPK 23,500,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Minikontrata 1 Blerje teste diagnostike antigenike të shpejta për SARS-COVID-2 për nevoja të NJVKSH-ve” për një periudhë 12 mujore, sipas listës së miratuar nga OBSH. Lidhur Kontrata EVITA SHPK
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Kite dhe reagent per nevojat emergjente Covid, në S. U “Shefqet Ndroqi”, Tiranë 5,217,600 Lidhur Kontrata EVITA SHPK 5,217,600.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje teste diagnostike antigenike të shpejta për SARS-COVID-2 për nevoja të NJVKSH-ve” për një periudhë 12 mujore, sipas listës së miratuar nga OBSH. 496,000,000 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 492,000,000.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje Kit (tampone + terren) dhe tampone orofaringeal e nazofaringeal, për marjen e mostrave të testimeve Covid-19 Lidhur Kontrata EUROMED shpk
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje kite/reagent, materiale konsumi per ekstraktorin automatik QIAsyphony për testimet e Covid-19. Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Blerje Kit (tampone + terren) dhe tampone orofaringeal e nazofaringeal, për marjen e mostrave të testimeve Covid-19 166,260,000 Njoftuar Fituesi EUROMED shpk 41,760,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje teste diagnostike antigenike të shpejta për SARS-COV-2 për nevoja emergjente të NJVKSH-ve, sipas listës së miratuar nga OBSH 124,000,000 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 124,000,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Kite dhe reagente per nevojat emergjente Covid, në S. U “Shefqet Ndroqi”, Tiranë 6,292,700 Lidhur Kontrata EVITA SHPK 6,292,700.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Blerje kite/reagent, materiale konsumi per ekstraktorin automatik QIAsyphony për testimet e Covid-19 163,020,375 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 155,875,500.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Furnizimin me teste Serologjike për Analizator Abbot Architect i2000 ose ekuivalent për nevoja të QSUNT” 45,500,000 Anuluar Procedura
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: LOT 2 – Blerje materiale konsumi mjekesore rutine për kryerjen e testimeve për Covid -19 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje kite dhe materiale të tjera për manipulim në biologjinë molekulare për kryerjen e testimeve për Covid-19 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: LOT 1 – “Blerje reagente për kryerjen e testimeve për Covid – 19” Lidhur Kontrata KRIJON SHPK
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 2 – Blerje materiale konsumi mjekesore rutine për kryerjen e testimeve për Covid -19 9,261,664 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 6,445,000.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Blerje kite dhe materiale të tjera për manipulim në biologjinë molekulare për kryerjen e testimeve për Covid-19 50,515,000 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 47,770,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Furnizim me teste PCR dhe Tampon” për 90 ditë. 64,744,800 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 62,762,400.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 1 – “Blerje reagente për kryerjen e testimeve për Covid – 19” 1,108,390 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 641,000.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 2 – “Blerje materiale konsumi mjekesore rutine për kryerjen e testimeve për Covid -19 9,261,664 Anuluar Procedura
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 1: Blerje reagente për kryerjen e testimeve për Covid – 19 1,108,390 Anuluar Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë “Blerje tamponë nazofaringiale për ISHP” 31,920,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate OES Distrimed SHPK 9,240,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 2- Blerje kite dhe materiale konsumi për biologjinë molekulare për ISHP. (VKM Nr. 316, datë 18.4.2020). Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 3 Blerje materiale konsumi laboratorike për ISHP. (VKM Nr. 317, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata KRIJON SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 1 - Blerje kite për laboratorin mikrobiologjik për diagnozën serologjike, të përshtatshme për pajisjen Maglum 800 të Snibe Co.ltd ose Ekuivalent. (VKM Nr. 322, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata Genius SHPK

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.