Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
32 BLERINA KAPEDANI   70 87,851,553 70 87,851,553 83,229,040

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Himarë Blerje uniforma për zjarrfikësit 1,666,666 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   1,264,420.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale te imta 16,847,000 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   15,430,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje pajisje mbrojtëse për punonjësit gjatë punës 4,776,533 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   4,637,600.00
Qeverisja Vendore Elbasan "Blerje pajisje dhe vegla pune per Sherbimin e MSZH-se dhe strukturat vullnetare" 1,292,500 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   1,284,500.00
Qeverisja Vendore Elbasan "Blerje uniforma dhe veshje per Sherbimin e MSZH-se dhe strukturat Vullnetare" 1,391,770 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   1,374,700.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma dhe veshje të tjera speciale 3,699,000 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   3,670,700.00
Qeverisja Vendore Gramsh Blerje uniforma per punonjesit e zjarrfikses Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   492,000
Qeverisja Vendore Poliçan Shpenzime per blerje uniformash per sektorin e mzsh-se Njoftuar Fituesi BLERINA KAPEDANI   344,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Uniforma per Policine Bashkiake Njoftuar Fituesi BLERINA KAPEDANI   490,000.00
Qeverisja Vendore Prrenjas "Blerje uniforme per trupen zjarrfikese" Njoftuar Fituesi BLERINA KAPEDANI   132,000.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Blerje uniforme pr policin bashkiake Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   92,000
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Rroba Pune per Sektorin Funeral Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   146,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje veshje pune 1,200,000 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   1,097,400.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje uniforma (Policia Bashkiake) 2,499,900 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   2,144,900.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma sherbimi për MZSH-në 3,012,500 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI  
Qeverisja Vendore Tiranë Uniforma dhe veshje te tjera speciale 3,748,156 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   3,623,400.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma dhe veshje te tjera speciale 833,200 Njoftuar Fituesi BLERINA KAPEDANI   831,500.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Rroba Pune 1,497,480 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   1,496,300.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje perparse per sanitare dhe edukatore Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   312,000
Qeverisja Vendore Dropull Uniforma ( MZSH) Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   142,000
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje bluza, jeleke verore dhe kapele me logo 984,500 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   983,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje doreza, maska, syze protektive dhe veshje shumeperdorimshe 1,561,380 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   1,555,200.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Rroba pune per punonjesit, materiale logjistike (çarçaf, batanie, jastek, etj) 2,058,840 Njoftuar Fituesi BLERINA KAPEDANI   1,743,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje kepuce te sigurise ne pune 1,131,000 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   1,129,200.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Uniforma dhe veshje të tjera speciale ( policia bashkiake ) Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   139,000
Qeverisja Vendore Fier Blerje uniforma dhe veshmbathje per Policine Bashkiake 2,133,000 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   1,654,500
Qeverisja Vendore Mat Blerje uniforma per policine bashkiake dhe uniforma zjarrefikse 1,243,333 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   1,088,150.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje komplete hotelerie ( veshmbathje sportive akomodimi ) për ekipet e futbollit , Vllaznia U-19 dhe Vllaznia-A Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   156,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma dhe veshje të tjera speciale 1,246,300 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   1,240,330.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje veshmbathje per nxenesit rome dhe egjiptiane 924,666 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   843,600.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data