Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Librazhd Irdi Gega 4 6,829,409 4 6,829,409 5,428,121

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Librazhd Furnizim me mish per vitin 2024 3,105,000 Lidhur Kontrata Irdi Gega 3,024,000.00
Qeverisja Vendore Librazhd Blerje materiale higjeno-sanitare per vitin 2019 1,266,609 Lidhur Kontrata Irdi Gega 5 282.9 leke per njesi.
Qeverisja Vendore Librazhd Blerje materiale higjeno-sanitare për Bashkinë Librazhd dhe Njësitë e Varësisë 1,266,636 Lidhur Kontrata Irdi Gega 1222135.9
Qeverisja Vendore Librazhd Blerje materiale higjenosanitare për shkolla, kopshte, çerdhe dhe qendra ditore për Bashkinë dhe Njësitë Administrative 1,191,164 Lidhur Kontrata Irdi Gega 1,181,980.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data