Open Procurement Albania

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
9 3,303,560,524 9 3,303,560,524 3,616,196,044

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Rivitalizimi i zonave me potencial të lartë turistik ne Rajonin 4 - Për rigjenerimin urban të shëtitores bregdetare qëndore dhe ballinës ujore të Vlorës 816,661,341 Announced the Winner 645,112,749
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i shkollës “9 vjeçare “Neim Babameto”, Njësia administrative Durrës ( Minikonkursi Nr. 3 ).
Announced the Winner 224,500,000
Vazhdimi i Shëtitores së Vlorës – Segmenti jugor nga fushat e sportit deri te tuneli. 458,286,819 Announced the Winner 385,173,305
Urban Regeneration of the Existing Promenade Naim Frasheri in Saranda.
Rigjenerimi Urban i Shëtitores Ekzistuese" Naim Frashëri "në Sarande.
Announced the Winner 570,335,643
Rikonstruksion bulevardi i Vlorës. 1,059,902,274 Signed the Contract 999,999,932
Ndertimi Shetitores Mak Albania-Pusi Nr.1 dhe Rehabilitimi i kanalit Kullues KK1, Golem, Kavaje. 567,154,000 Signed the Contract 419,624,728
Rehabilitimi i gjelbërimit anësor dhe hyrje-dalje në qëndrat e banuara në segmentin Levan – Kakavijë. 130,244,558 Signed the Contract 128,065,926
Ndërtimi i shëtitores së Himarës. 217,996,613 Signed the Contract 194,068,814
Gjelbërimi i parkut të liqenit të Tiranës (parku i ri) . 53,314,919 Signed the Contract 49,314,947
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data