Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
8 2,486,899,183 8 2,486,899,183 2,971,083,295

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 3: “Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Durrës 1". (Programi i Rindertimit).
• Objekti i minikonkursit: “Rindërtimi i shkollës “9 vjeçare “Neim Babameto”, Njësia administrative Durrës.
Njoftuar Fituesi 224,500,000
Vazhdimi i Shëtitores së Vlorës – Segmenti jugor nga fushat e sportit deri te tuneli. 458,286,819 Njoftuar Fituesi 385,173,305
Urban Regeneration of the Existing Promenade Naim Frasheri in Saranda.
Rigjenerimi Urban i Shëtitores Ekzistuese" Naim Frashëri "në Sarande.
Njoftuar Fituesi 570,335,643
Rikonstruksion bulevardi i Vlorës. 1,059,902,274 Lidhur Kontrata 999,999,932
Ndertimi Shetitores Mak Albania-Pusi Nr.1 dhe Rehabilitimi i kanalit Kullues KK1, Golem, Kavaje. 567,154,000 Lidhur Kontrata 419,624,728
Rehabilitimi i gjelbërimit anësor dhe hyrje-dalje në qëndrat e banuara në segmentin Levan – Kakavijë. 130,244,558 Lidhur Kontrata 128,065,926
Ndërtimi i shëtitores së Himarës. 217,996,613 Lidhur Kontrata 194,068,814
Gjelbërimi i parkut të liqenit të Tiranës (parku i ri) . 53,314,919 Lidhur Kontrata 49,314,947
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data