Open Procurement Albania

Lista e Koncesioneve

Autoritet Prokurues Objekti Data e shpalljes se koncesionit Kosto koncesionare Kompania Koncesionare
Qeverisja Vendore TiranëDhënie me Koncesion për ndërtim Landfilli e Inceneratori dhe rehabilitim të Venddepozitimeve ekzistuese, Tiranë
Qeverisja Vendore FierDhenia me koncesion e ndertimit e administrimit te impjantit te trajtimit të mbetjeve urbane të Qarkut Fier dhe prodhim energjie13-07-2016 Integrated Technology Services - Energy 2 SRL
Qeverisja Vendore VlorëKonçesion i sistemit të Menaxhimit të Parkimit në qytetin e Vlorës.22-12-2014
Qeverisja Vendore TiranëBOT Parkimi Nëntokësor në Parkun Rinia16-02-2009 1,973,932,800 T A I W A N SHPK

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data