Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 49 186 183,281,211 173 163,902,862 157,751,396

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Sherbimi i gatimit dhe shperndarja e ushqimit per Spitalin Rajonal Lezhe. 2,040,893 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 2,039,945.50
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Furnizim Vendosje pajisje mjekesore per spitalin Lezhe 2,500,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Sherbimi i gatimit dhe shperndarja e ushqimit per Spitalin Rajonal Lezhe. 3,061,310 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 3,044,838.20
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Sherbimi i lavanterise 27,659,500 Lidhur Kontrata JUNIK SHPK 25,591,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 2: Blerje reagenta 238,500 Rishpallje me Lidhje Kontrate Genius SHPK 238,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 1:Blerje Materiale konsumi, reagente kimike 645,800 Rishpallje me Lidhje Kontrate EUROMED SHPK 567,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje filma per skaner 480,000 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 480,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje filma & solucione per Radiologjin 436,667 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 414,560.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Furnizim vendosje pjese kembimi dhe aksesor per paisje mjekesore 510,867 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 495,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 2 - Blerje Reagente Hormonale 1,135,400 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 1,135,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 1 - Blerje Reagente Biokimike 1,955,967 Lidhur Kontrata Genius SHPK 1,954,960.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Sherbimi i gatimit dhe shperndarja e ushqimit per Spitalin Rajonal Lezhe. 3,061,310 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 3,036,463.05
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 3 - Blerje Reagente Hematologjike 191,000 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 191,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Riparim dhe mirėmbajtja e autoambulancave tė Spitalit Lezhė 899,592 Rishpallje me Lidhje Kontrate Serdado SHPK 896,100.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Evadimi i mbetjeve tė rrezikshme spitalore 1,000,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 900,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje Kite dhe Reagenta 600,000 Lidhur Kontrata Genius SHPK 600,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Furnizim vendosje pjese kembimi, aksesor dhe riparim i paisjeve mjekesore 903,317 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Riparim i ekos abdiminale 392,450 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje Protoksid Azoti 2,000,000 Lidhur Kontrata VITAL Z & D SHPK 1,999,799.90
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Ruajtja e godinave tė Spitalit Lezhė me roje private dhe Furnizim vendosje sisteme alarmi 6,088,719 Lidhur Kontrata N.S.S SHPK 5,833,028.50
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje Kite dhe Reagenta - Loti 2 - Financuar nga tė ardhurat dytėsore 735,800 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje Kite dhe Reagente - Loti 1 - Financuar nga tė ardhurat dytėsore 3,430,867 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Funizim dhe vendosje e dy trarėve elektrik pėr spitalin Lezhė 1,465,200 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 1,435,869.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje Oxygen Njoftuar Fituesi GTS SHPK 896,560.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje medikamente pėr periudhėn deri me 15 prill 8,102,972 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 8,102,971.63
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje material mjekimi MM1 dhe MM2 periudhėn deri me 15 prill 5,665,003 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 5,665,002.80
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Evadimi i mbetjeve tė rrezikshme spitalore 474,770 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 473,154.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Evadimi i mbetjeve tė rrezikshme spitalore 473,154 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 473,154.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje medikamente 690,345 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  575,088.33
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje materiale Mjekimi 633,045 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  629,935.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës, mbështetet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.