Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
24 BOSHNJAKU.B 54 993,257,416 54 993,257,416 799,261,500

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i ures ne Lagjen Lenga Vranisht 10,000,000 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 9,140,533
Qeverisja Vendore Pustec Sistemim tereni sportin prane shkolles se mesme te bashkuar Pustec 3,833,333 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B
Qeverisja Vendore Maliq Permiresimi i banesave ekzistuese per komunitete te varfera dhe te pafavorizuara 12,114,254 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 10,466,816.
Qeverisja Vendore Kavajë Shërbim transporti me rimorkiator te mjeteve të rënda Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 400,000
Qeverisja Vendore Kavajë RIKUALIFIKIM I RRUGICAVE TE QYTETIT KAVAJE 16,420,000 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 13,595,820.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksion i Rruges Drita, Lagjia Nr.2 ,Kavaje 12,325,000 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 10,830,500.00
Qeverisja Vendore Roskovec Sistemim- Asfaltim i rruges nr. 3, fshati Velmish, L=672 ml dhe Rikonstruksion i çezmes publike- Faza I 8,275,922 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 8,250,385.00
Qeverisja Vendore Roskovec Rikonstruksion i rrugës Lagjia Begallarët Muskallaret, fshati Strum, L=1910 ml , b=4m *0.5m bankine 7,311,991 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 7,303,600.00
Qeverisja Vendore Roskovec Rikonstruksion i rruges "Shkolla - Kerranjaket",fshati Luar, b=4m 2*0.5m bankine 6,079,525 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 6,074,926.00
Qeverisja Vendore Shijak Punime ne fushen e hapur sportive te shkolles 9-vjecare Xhafzotaj Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 572,786
Qeverisja Vendore Peqin Ndërtim i linjës shpërndarëse Karinë 1,765,444 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 1,650,500
Qeverisja Vendore Peqin Rikonstruksion i Shkolles Cacabeze 2,370,441 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 2,074,110
Qeverisja Vendore Cërrik Rikualifikime urbane 28,416,000 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 23659904.5
Qeverisja Vendore Shijak Fushë sportive e hapur në shkollën 9 vjeçare ”Rilindja” Sallmone 5,810,680 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 3,881,246.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Besëlidhja", qyteti Ballsh 62,952,642 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 60,416,378.00
Qeverisja Vendore Berat Asfaltim dhe shtrim rrugësh me beton, mirëmbajtje me çakull dhe tombino e mure mbajtes në njësitë administrative dhe lagjet e qytetit 61,224,112 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 50,557,548.00
Qeverisja Vendore Berat Rikonstruksion i repartit te pediatrise ne spitalin e Beratit 12,452,107 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 9,638,841.00
Qeverisja Vendore Peqin Ndertim Ure ne fshatin Fatishe 833,333 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 831,675.00
Qeverisja Vendore Peqin Blerje zhavorri 2,247,124 Rishpallje me Lidhje Kontrate BOSHNJAKU.B 2,243,714.00
Qeverisja Vendore Berat Shtesë kontrate: "Rikonstruksioni i rruges "Stadiumi i vjeter - Stadiumi i ri", rruga "Stadiumi", rruga "Koli Vesho"dhe sheshit para stadiumit - Berat”. 38,677,479 Lidhur Kontrata +Shtesë BOSHNJAKU.B 32,677,479.00
Qeverisja Vendore Peqin blerje kamioncine 2,000,000 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 2,000,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Qendra e kreativitetit 113,667,377 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 75,737,090.00
Qeverisja Vendore Berat Riasfaltim segmente të Rrugës Antipatrea, Berat 12,500,000 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 12,486,377.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksion i rrugës Xhami-Golem 20,877,813 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 16,700,101.00
Qeverisja Vendore Kavajë Zgjerimi i urës Thertores 7,959,004 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 6,370,060.00
Qeverisja Vendore Shijak Përmirsim i kushteve të banimit për komunitetin Rom dhe Egjiptian në Bashkinë Shijak 8,324,690 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 7,568,954.00
Qeverisja Vendore Maliq Ndërtim KUZ Njësitë Administrative faza I 23,331,451 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 16,572,549.00
Qeverisja Vendore Roskovec Projekt zhvillimor për fshatin SUK 2 15,067,379 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 14,690,074.00
Qeverisja Vendore Pustec Rikonstruksion, sistemim asfaltim rruga Korçë-Gorice Gollomboc 22,903,809 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 21,384,545.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion rruga Likmetaj dhe Rikonstruksion rruga Fushe Bize-Bize 8,330,000 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 7,235,950.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data