Open Procurement Albania

“Ndërtimi i godinës së parkimit dhe hapësirave mbështetëse në Gjirokastër”.

Qarkun Gjirokaster
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit “Ndërtimi i godinës së parkimit dhe hapësirave mbështetëse në Gjirokastër”.

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 83,837,245 lekë pa tvsh.
Nr. Reference REF-74737-10-11-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 419,186,224
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 12-10-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 12-11-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 18
Operatore Konkurues 1. PROGEEN” & SINA 98
2. NDERTIM MONTIMI PATOS & ALES Construction
3. KUPA & STERKAJ
4. ERGI & BE - IS
5. ARKONSTUDIO
6. 2 T
7. S I R E T A 2F & ALKO-IMPEX General Construcion
8. BONUS
9. EURONDERTIMI 2000 & SHEHU-2AB Konstruksion & EDIL - AL – IT
10. NDREGJONI LIQENI VII
11. Ante Group” sh.p.k., & INERTI & NOVA Construction 2012
12. ELDA-VL
13. R & T
14. LTE Construksion” sh.p.k., & BOSHNJAKU. B
15. Agi Kons
16. DAJTI PARK 2007 & ERZENI/SH
17. VELLEZERIT HYSA
18. ALBA KONSTRUKSION
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SINA 98 -
 • PROGEEN -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 292,121,612
  Data e shpalljes se fituesit 17-12-2020
  Data e lidhjes se kontrates 23-12-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 292 121 611,7 leke pa tsvh
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marre pergjigje ne 01.12 .2020.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm

  1. ARKONSTUDIO , per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  2. 2 T , per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  3. S I R E T A 2F & ALKO-IMPEX General Construcion , per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  4. BONUS Sh.p.k , per arsye se nuk ka paraqitur oferte financiare. Nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional., BOE BOE 5. EURONDERTIMI 2000 & SHEHU-2AB Konstruksion & EDIL - AL – IT , ka njoftuar ne forme zyrtare se eshte terhequr nga oferta.

  6. NDREGJONI LIQENI VII , per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  7. “Ante Group” sh.p.k., & INERTI & NOVA Construction 2012 , per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  8. ELDA-VL per arsye se nuk ka paraqitur oferte financiare. Nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional.,

  9. R & T J61901094G, per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  10. “LTE Construksion” sh.p.k., & BOSHNJAKU. B per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  11. Agi Kons K17621104C, uk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH,

  12. DAJTI PARK 2007 & ERZENI/SH , per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  13. VELLEZERIT HYSA , per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  14. ALBA KONSTRUKSION , per arsye se nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PROGEEN viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PROGEEN viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PROGEEN viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PROGEEN viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 131 datë 31 Dhjetor 2020
  Raport Teknik

  Relacion Teknik

  Projekt teknik

  Projekt Elektrik

  Raport mbi Kushtet Gjeologo - Inxhinierike te Sheshit te Ndertimit te “Parkimeve Nentokesore ne Sheshin Cerciz Topulli” ne Qytetin e Gjirokastres

  Studim Inxhiniero-Sizmologjik te Sheshit te Ndertimit te “Parkimeve Nentokesore ne Sheshin Cerciz Topulli” ne Qytetin e Gjirokastres

  Relacion mbi Punimet Topografike

  Raporti i Vleresimit te Ndikimit ne Mjedis

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data