Open Procurement Albania

Ndërhyrje në muze dhe objekte monumente kulture, rivitalizimi i qendrës së artit Vace Zela

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje në muze dhe objekte monumente kulture, rivitalizimi i qendrës së artit Vace Zela
Burimi i financimit: Programi buxhetor për periudhën 2024-2026.
Nr. Reference REF-01146-04-12-2024
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi
Vlera / Fondi Limit 176,101,389
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-04-2024
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 30-04-2024
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 30-04-2024
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 22
Operatore Konkurues 1. BOE “C O L O M B O” sh.p.k &” BAJRAMI N” shpk
2. BOE “BEAN” shpk & ''SARDO'' shpk & “BEQIRI” Sh.p.k
3. BOE “B93 II” shpk & “B-93" sh.p.k
4. BOE “LIS KONSTRUKSION”shpk & “VIANTE Konstruksion” shpk
5. BE - IS SH.P.K
6. “ED KONSTRUKSION”
7. “LLAZO”
8. “SENKA”
9. ”FLED”
10. “DION-AL” shpk
11. “ALBA KONSTRUKSION” shpk
12. “RAFIN COMPANY” shpk
13. “DESARET COMPANY” shpk
14. “LEON KONSTRUKSION” shpk
15. “ALB-BUILDING”shpk
16. “KEVIN CONSTRUKSION”
17. “INA” shpk
18. “S I R E T A 2F” shpk
19. BOE “I.D.K – KONSTRUKSION ”SHPK & T&XH SHPK
20. “Z D R A V A”shpk
21. “ZEQILLARI”shpk
22. “DAJTI PARK 2007”shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “C O L O M B O” sh.p.k - ” BAJRAMI N” shpk -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 121,177,555
  Data e shpalljes se fituesit 20-05-2024
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. “INA” shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin për Kapacitetin Teknik pika 2.3.1, pasi nuk ka paraqitur pune te ngjashme

  2. “S I R E T A 2F” shpk, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte ekonomike anomalisht te ulët

  3.BOE “I.D.K – KONSTRUKSION ”SHPK & T&XH SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin për Kapacitetin Teknik pika 2.3.1, pasi nuk ka paraqitur pune te ngjashme

  4. “Z D R A V A”shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin për Kapacitetin Teknik pika 2.3.1, pasi nuk ka paraqitur pune te ngjashme

  5. “ZEQILLARI”shpk, per arsye:
  -Nuk ka ngarkuar ne sistemin elektronik dokumentacionin e kerkuar

  6. “DAJTI PARK 2007”shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur listen e cmimeve sipas zerave te preventivit per mobilimin e Qendres
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Projketi
  Grafiku i Punimeve
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data