Open Procurement Albania

Rigjenerimi urban i hapesirave publike, premonada, bulevarde, sheshe ne Rajonin 4: Rigjenerimi urban I bulevardit te palmave dhe agrumeve, pergjate shkolles “Halim Xhelo” ne drejtim te Bulevardit “Ismail Qemali”, Vlore

Qarkun Vlorë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rigjenerimi urban i hapesirave publike, premonada, bulevarde, sheshe ne Rajonin 4: Rigjenerimi urban I bulevardit te palmave dhe agrumeve, pergjate shkolles “Halim Xhelo” ne drejtim te Bulevardit “Ismail Qemali”, Vlore
Nr. Reference REF-08395-06-06-2024
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi
Vlera / Fondi Limit 416,666,579
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 07-06-2024
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 25-06-2024
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 25-06-2024
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Specifikime Teknike
Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
Raport Teknik
Preventiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
Projekt Zbatimi
Grafiku i Punimeve
Horografia

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data