Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 DAJTI PARK 2007 9 304,333,662 9 304,333,662 259,241,853

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Qendrën Spitalore të Burgjeve” 82,800,746 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 81,906,000.00
Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Blerje Sherbim Gatimi dhe Shperndarje te Ushqimit per te Denuarit ( KATERING) 11,342,513 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 11,046,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Spitali Universitar i Traumës Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar të Traumës" 132,776,585 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 102,801,600.00
Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Sherbim Gatimi dhe shperndarje te ushqimit per te denuarit ( katering) ne Qendren Spitalore te Burgjeve 4,348,351 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 4,337,100.00
Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Sherbim Gatimi dhe shperndarje te ushqimit per te denuarit ( katering). Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 3,264,300.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per SUOGJ Koco Gliozheni 67,179,240 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 50,571,292.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi, për Spitalin Universitar Obstetrikë-Gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë" 4,069,505 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 2,931,391.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Ministria e Shëndetësisë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Shërbim i mirëmbajtje për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 1,105,080.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Ministria e Shëndetësisë Shërbim i mirëmbajtje për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale 1,816,722 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 1,279,090.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.