Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
17 G.P.G. COMPANY SHPK 41 3,508,256,416 41 3,508,256,416 3,303,575,560

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale per investime ne infrastrukturen rrugore (rurale) 16,656,776 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 10,096,934.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje makineri grejder dhe rimorkiator 3,916,667 Rishpallje me Lidhje Kontrate G.P.G. COMPANY SHPK 3,835,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Shtrese asfaltobetoni 3cm 36,382,722 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 22,483,800.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje mjeti veteshkarkues 2,916,000 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 2,911,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 20590, 22363, 20402, 19065, 19659, 21258, 21167, 47053, 38766, 19068, 21281, 22369, riforcimi i banesës individuale në njësinë administative Manëz të Xhelal Sefa (Programi i Rindertimit) 412,792,063 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 409,898,699.00
Qeverisja Vendore Lezhë RINDERTIMI I “URES SE ZEZE” MBI LUMIN “DRIN” DHE REHABILITIMI I RRUGES “INXHINIER GJADRI”, LEZHE (Programi i Rindertimit) 290,013,771 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 285,604,492.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rehabilitim i tubacionit të dërgimit nga Stacioni Virovë – Depo 2500 m³ ; Rrjeti shpërndarës i furnizimit me ujë të Lagjes “18 Tetori” (Unaza Lushnje – Autostradë) ; Rrjeti shpërndarës i furnizimit me ujë të Lagjes Karbunarë, Bashkia Lushnje 252,439,863 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 250,905,465.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi i Shkollës 9-vjeçare “Gjon Gjonaj”, Njësia Administrative Laç, Bashkia Kurbin (Programi i Rindërtimit) 196,872,127 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 196,851,127.00
Qeverisja Vendore Lushnje ”Blerje Asfaltobetoni (Furzimi – Vendosje )”– Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 30 muaj” 99,952,390 Njoftuar Fituesi G.P.G. COMPANY SHPK 97,544,264.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesa kontrates me objekt Rikonstruksion rrjet kanalizimi ne Rrugen e Elbasanit 18,091,920 Lidhur Kontrata +Shtesë G.P.G. COMPANY SHPK 18,091,920.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion rrjet kanalizimi ne Rrugen e Elbasanit 195,898,534 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 155,107,113.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtese kontrate per objektin: Rehabilitim i aksit Mbikalim – Kombinat 15,785,615 Lidhur Kontrata +Shtesë G.P.G. COMPANY SHPK 15,785,615.00
Qeverisja Vendore Lushnje Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje Çakulli Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Çakulli Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 24 muaj 13,942,500 Njoftuar Fituesi G.P.G. COMPANY SHPK 12,655,500.00
Qeverisja Vendore Lushnje Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje Asfaltobetoni dhe Prajmer Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK
Qeverisja Vendore Lushnje Marje me qera te makinerive per shtrimin e asfaltit, Ndermarja Pasurise Publike Lushnje Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 700,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Asfaltobetoni dhe Prajmer Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 24 muaj 33,325,000 Njoftuar Fituesi G.P.G. COMPANY SHPK 32,030,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Nderhyrje ne Infrastrukturen e Rruges Andrea Papaj,Degezimi 1,Degezimi 2 22,083,346 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 19,270,476.00
Qeverisja Vendore Lushnje Marrje me qera te nje makine asfaltshtruese 499,317 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 489,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i aksit Mbikalim-Kombinat 248,074,496 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 194,686,695.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rikonstruksioni i ambienteve te brendshme te stadiumit 4,997,876 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 4,893,940.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rikonstruksion i Shkollës 9-vjeçare Krutje 53,150,081 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 52,442,290.00
Qeverisja Vendore Konispol Rijetëzimi i ansamblit urban të qendrës Konispol - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 65,697,705 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 64,665,200.00
Qeverisja Vendore Finiq Rikualifikim urban i sheshit Livadhja - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 51,682,705 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 48,127,941.00
Qeverisja Vendore Lushnje Ndërhyrje emergjente në banesat e komunitetit ROM dhe Egjyptian 12,491,582 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 10,042,442.00
Qeverisja Vendore Kukës Sistemim asfaltim i unazës së qytetit Kukës, karburant i vjetër - stacioni për Morinë - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 81,039,832 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 79,888,695.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rikonstruksioni i rrugës në fshatin Gramsh, Njësia Administrative Dushk 47,175,418 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 44,693,697.00
Qeverisja Vendore Patos Rikonstruksion i Rrugës “Unaza”.Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 123,497,000 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 122,662,370.00
Qeverisja Vendore Tepelenë Rikonstruksion i rrugës Ago Celi dhe Rrugës së Re , Rikonceptim i palestrës së lagjes 15 Shtatori. Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 117,568,904 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 117,059,057.00
Qeverisja Vendore Peqin Shtesë Kontrate: Rehabilitim urban i sheshit pranë Bashkisë Peqin 1,052,266 Lidhur Kontrata +Shtesë G.P.G. COMPANY SHPK 1,052,265.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data