Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 KLEIDI 10 24,003,503 10 24,003,503 15,396,842

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Memaliaj Blerje karburant Gazoil (10 ppm ULSD), dhe karburant benzinë (Premium Unl 10 ppm) për nevojat e Drejtoris së Shërbimit, Memaliaj për vitin 2022 8,020,000 Lidhur Kontrata KLEIDI 7,155,149.00
Qeverisja Vendore Memaliaj Furnizim me karburant gazoil (10 ppm USLD) per nevojat e bashkise Memaliaj dhe Njesite Administrative te saj viti 2022 2,820,000 Njoftuar Fituesi KLEIDI 2,730,542.00
Qeverisja Vendore Libohovë Blerje karburant per bashkine Libohove 4,375,000 Njoftuar Fituesi KLEIDI 4,318,983.00
Qeverisja Vendore Tepelenë Furnizim me Karburant Gazoil D1 (10 ppm ULSD Ujesjelles Kanalizime Tepelene sh.a 2021 Lidhur Kontrata KLEIDI 596,084
Qeverisja Vendore Tepelenë Furnizim me Karburant Gazoil D1 (10 ppm ULSD Ujesjelles Kanalizime Tepelene sh.a 2021 Lidhur Kontrata KLEIDI 596,084
Qeverisja Vendore Memaliaj Furnizim me karburant Gazoil ( 10 ppm ULSD ), për nevojat e Bashkisë Memaliaj dhe Njësite Administrative të saj Viti 2021 3,650,000 Lidhur Kontrata KLEIDI marzhi I fitimit 6.9 %
Qeverisja Vendore Memaliaj Furnizim me karburant Gazoil ( 10 ppm ULSD ), per nevojat e Bashkise Memaliaj dhe Njesite Administrative te saj Viti 2020. 1,424,636 Rishpallje me Lidhje Kontrate KLEIDI Marzh Fitimi 14.4%
Qeverisja Vendore Memaliaj Furnizim me karburant Gazoil ( 10 ppm ULSD ), per nevojat e Drejtorise se Sherbimit per Vitin 2020 1,285,648 Lidhur Kontrata KLEIDI Marzhi i fitimit 14.70%
Qeverisja Vendore Memaliaj Furnizim me Karburant Gazoil D1 ( 10 ppm ULSD ) per nevoja te Bashkise Memaliaj per ekskavator (skrep) dhe kamion veteshkarkues, Viti 2018 1,292,539 Lidhur Kontrata KLEIDI
Qeverisja Vendore Memaliaj Furnizim me Karburant Gazoil D1 ( 10 ppm ULSD ) për nevoja të Bashkisë Memaliaj dhe Njësive administrative të saj 1,135,680 Lidhur Kontrata KLEIDI Marzhi i Fitimit 9.7 %
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data