Open Procurement Albania

Rikonstruksion i shkolles Kotodesh

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Prrenjas
Institucioni Prokurues Bashkia Prrenjas
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i shkolles Kotodesh
Nr. Reference REF-89973-12-06-2023
Vlera / Fondi Limit 30 879 833,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-12-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-12-2023
Data e mbajtjes se tenderit 27-12-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 23
Operatore Konkurues 1. BOE “M U R A T I” shpk & LIS KONSTRUKSION shpk
2. ASI INVEST shpk
3. AVDULI shpk
4. BAJRAMI N. shpk
5. BOE Caushi M shpk & K.M.K shpk
6. BOE ÇELA GROUP shpk & AURORA KONSTRUKSION shpk
7. EC Pro Partners sh.p.k
8. ERGI sh.p.k
9. FLED sh.p.k
10. GLAVENICA shpk
11. BOE I.C.C GROUP shpk & BALILI KONSTRUKSION shpk
12. INA sh.p.k
13. KEVIN CONSTRUKSION sh.p.k
14. L.T.E CONSTRUCTION sh.p.k
15. MARTINI KONSTRUKSION & REAL ESTATE shpk
16. MODESTE shpk
17. NDERTIMI shpk
18. BOE NGRACAN 1934 shpk & 2 Z KONSTRUKSION shpk
19. NIKA shpk
20. PEPA GROUP shpk
21. REJ shpk
22. RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN sha
23. Z D R A V A shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "M U R A T I" - EURO-ALB
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 21 593 755,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-02-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 25912506
  Data e lidhjes se kontrates 07-03-2024
  Kohezgjatja e kontrates 8 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. AVDULI shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kriteret e Vecanta per kualifikim, te percaktuara ne DST

  2. BOE Caushi M shpk dhe K.M.K shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kriteret e Vecanta per kualifikim, te percaktuara ne DST

  3. BOE CELA GROUP shpk dhe AURORA KONSTRUKSION shpk , per arsye:
  -Nuk ploteson kriteret e Vecanta per kualifikim, te percaktuara ne DST

  4. GLAVENICA shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kapacitetet teknike per kualifikim
  -Nuk ka te deklaruar ne formularin permbledhes te vetedeklarimit (shtojca 8) 1(nje) punonjes Hidroteknik.

  5. BOE I.C.C GROUP shpk dhe BALILI KONSTRUKSION shpk , per arsye:
  -Nuk ploteson kapacitetet teknike per kualifikim

  6. INA sh.p.k, per arsye:
  -Nuk i ploteson kapacitetet teknike per kualifikim

  7. NGRACAN 1934 shpk dhe 2 Z KONSTRUKSION, per arsye:
  -Nuk ploteson kriteret e Vecanta per kualifikim, te percaktuara ne DST
  -Nuk ka deklaruar ne formularin permbledhes te vetedeklarimit shtojca 8, 1(nje) punonjes Automakinist.

  8. NIKA shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kriteret e Vecanta per kualifikim, te percaktuara ne DST

  8. REJ shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kapacitetet teknike per kualifikim
  -Nuk ka deklaruar ne formularin permbledhes te vetedeklarimit shtojca 8, 1(nje) punonjes Automakinist.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "M U R A T I" viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "M U R A T I" viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "M U R A T I" viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "M U R A T I" viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO-ALB viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO-ALB viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO-ALB viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO-ALB viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 14 datë 11 Mars 2024
  Projketi Arkitektonik
  Projketi MKZ
  Projketi Elektrik
  Projketi Hidro
  Relacion Hidrologjik
  Relacion Elektrik
  Relacion Mbrojtjes nga Zjarri
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas Afatit te Ankimimit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data