Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results

Seller authority no. Economic operator no. No. of announced auctions Total initial value of auctions (in ALL, without VAT) No. of auctions declared with winner Total initial value of auctions declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
48 93 441 192,808,706 193 88,911,191 90,015,454

Auctions list

Auction Object Initial value ALL Seller authority Auction Status
Loti 7: Per vjeljen, grumbullimin dhe shitjen e bimeve mjeksore, tanifere e eterovajore natyrore. 11,250 Local Unit Prrenjas Njoftuar fituesi
Dhenie prone pyjore me qera per veprimtari turistike. 385,000 Local Unit Klos Njoftuar fituesi
Marje me Qira ambjenteve per administraten e Bashkise Shijak. 150,000 Local Unit Shijak Ankand i shpallur
Sherbim i linjes se rregullt Rrethqytetase Kėnetė – Shijak - Kėnetė per transportin publik , sipas ligjit 8308 dt 18.03.1998 i ndryshuar , dhe grafikut tė pėrcaktuar. 18,400 Local Unit Shijak Ankand i shpallur
Loti 1: Dhėnie nė pėrdorim tė sipėrfaqes pyjore/kullosore. 8,118 Local Unit Kolonjė Njoftuar fituesi
Loti 2: Dhėnie nė pėrdorim tė sipėrfaqes pyjore/kullosore. 70,750 Local Unit Kolonjė Njoftuar fituesi
Loti 3: Dhėnie nė pėrdorim tė sipėrfaqes pyjore/kullosore. 61,242 Local Unit Kolonjė Njoftuar fituesi
Dhėnie nė pėrdorim tė sipėrfaqes pyjore/kullosore. 25,000 Local Unit Kolonjė Njoftuar fituesi
Aktive jashtė pėrdorimi, tė konvertuara pėr skrap nė sasinė prej 4970 (Kater mije e nenteqind e shtatedhjete) kg . 109,439 Local Unit Klos Ankand i shpallur
Lot 1: Pėr vjeljen dhe grumbullimin e bimėve mjeksore,tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore.
108,480 Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Lot 2: Pėr vjeljen dhe grumbullimin e bimėve mjeksore,tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore.
100,100 Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Lot 3: Pėr vjeljen dhe grumbullimin e bimėve mjeksore,tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore.
114,050 Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Lot 4: Pėr vjeljen dhe grumbullimin e bimėve mjeksore,tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore.
22,000 Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Dhėnie nė pėrdorim tė sipėrfaqes sė fondit pyjor/kullosor. 47,650 Local Unit Prrenjas Lidhur kontrata
Dhėnie me qera tė tokės Pyjore me Parcela Nr. 31/a nė zonen kadastrale 3227 me nr.pasurie 22”. 590,400 Local Unit Kuēovė Lidhur kontrata
Dhėnie me qera tė tokės Pyjore me Parcela Nr. 35/ e nė zonen kadastrale 3561 me nr.pasurie 1284/1”. 858,800 Local Unit Kuēovė Lidhur kontrata
Material drusor. 425,500 Local Unit Malėsi e Madhe Anuluar ankandi
Loti 1 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Arren 164,700 Local Unit Kukės Ankand i shpallur
Loti 2 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Bicaj-Kolosjan 218,100 Local Unit Kukės Ankand i shpallur
Loti 3 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Bushtrice 45,485 Local Unit Kukės Ankand i shpallur

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data