Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
167 1125 4,871 34,518,873,040 3,485 22,488,257,098 19,839,776,278

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje instalim elektropompa 3,257,933 Announced the Winner VASAA SHPK 2,322,100.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Furnizim vendosje matesash uji per vitin 2019 9,720,624 Announced the Winner STE-LA 2000 SHPK 9,531,724.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Blerje karburanti per nevoat e Shoqerise 6,000,000 Announced the Winner A&T 127.34
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Permiresimi i matjeve te enteve private qe perdorin ujin si lende te pare" 99,902,997 Announced the Winner Integrated Technology Services - Energy 2 SRL 93970962.45
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Bleje material elektrike dhe mekanike 1,999,984 Announced the Winner R&R KOMPANI 1,600,100.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Rikonstruksion rrjet furnizimi me uje (nxjerrja nga puna e tubacioni Dn-219 mm celik, Dn-125 mm gize) Adresa: Rr."Shemsi Haka", "Ali Demi"," Idriz Dollaku" 29,619,620 Announced the Winner 2 T SHPK 27255704.49
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje inerte dhe lidhese 1,452,835 Announced the Winner K.M. KONSTRUKSION 1,395,020.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje thase 5,897,000 Announced the Winner BLERINA KAPEDANI   5,797,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Ndertim stacion pompimi dhe rrjeti Ujesjellesit Kullaj 49,996,429 Announced the Winner ALB - KONSTRUKSION 39,176,125.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje karburant per vitin 2019 3,976,020 Signed the Contract A&T - O L S I SHPK 3,976,020.00 
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Mbikqyrje punimesh ne objektin “Ndertim stacion pompimi dhe rrjeti Ujesjellesit Kullaj 945,000 Signed the Contract ARENA MK 846,238.30 
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Librazhd Sherbimi i ruajtjes se objekteve me roje private 20,015,540 Announced the Winner Nazeri 2000 SHPK 19,836,259.90 
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Blerje 2 automjete per nevojat e Shoqerise. 5,187,326 Signed the Contract Arakopi & POWER INDUSTRIES 4016666.66666667
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė zonėn qė kufizohet nga rrugėt Vangjel Noti,Qemal Dracini, Bruzi dhe Shinat e trenit 12,886,343 Announced the Winner L.T.E CONSTRUCTION 11,904,218.00 
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande “Permiresimi i rrjetit te ujesjellesit zona Gjashte”. 1,499,743 Signed the Contract BEQIRI SHPK 1,280,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndėrtim tepėrplotėsi dhe shkarkuesi nė Depot e Tiranės. 20,188,819 Announced the Winner KURTI - 07" SHPK & VIANTE Konstruksion 18,772,915.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Tuba dhe Rakorderi 97,998,866 Re-Proclaimed and Announced the Winner
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Blerje hipoklorit kalciumi 6,000,000 Signed the Contract ATLANTIK 3 6,000,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Rikonstruksion rrjet ujėsjellėsi tė rrjetit tė vjetėr nė rrugėt qė lidhen me Rrugėn e Kavajės, Mihal Duri , Kont Urani 23,997,834 Announced the Winner L.T.E CONSTRUCTION 22,277,966.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje materiale hidraulike per vitin 2019 26,749,980 Signed the Contract ALEN - CO 24,857,795.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje materiale elektrike per nevojat e SH.A UK Vlore viti 2019 7,973,400 Signed the Contract FAT GROUP 7,490,170.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje elektropompa zhytese e panele 13,894,000 Announced the Winner NOVAMAT 10,204,410.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane "Blerje Matesa dhe Vula per Nevoja te UKT sh.a 34,997,000 Announced the Winner
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Vegla Pune pėr Nevoja tė Shoqėrisė” 7,555,000 Signed the Contract POWER INDUSTRIES 7,481,960.00
Sh.A Ujesjelles Bilisht Materiale per ndertimin e rrjetit te brendshem Cete 2,049,500 Signed the Contract A.M.U SHPK 2,019,940.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Maliq Furnizim vendosje matesa ne stacione pompimi dhe depo uji 1,821,793 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje materiale kompjuterike 2,995,305 Announced the Winner PC STORE SHPK 2,656,350.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i tretė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Venie ne pune e rrjetit te ri te ujesjellisit ne zonen e vilave selite dhe rikonstruksin rrjeti ne rruget V.Hobdari, F. Bodinaku, dhe zonen e kufizuar nga rruga S. Delvina, J.Vrioni” 174,702 Announced the Winner Zenit 06 SHPK 147,825.00
ECO Tirana Sherbim i ruajtjes se sigurise jo e armatosur ne Don Bosko 1,334,030 Announced Procurement
Sh.A Posta Shqiptare Blerje shirita plastike me numerator per thase 6,710,000 Announced the Winner POWER INDUSTRIES 5,660,800.00 

SUPPORTERS
USAID

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data