Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 19 418,627,367 19 418,627,367 359,753,810

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion I godinave ne pronesi te njesive te njesive te veteqeverisjes vendore per strehim social. ( Ndertim I ri, godina sociale, me kontenier 1 1 dhe 2 1) 59,435,203 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 37,522,379.00
Qeverisja Vendore Shkodër "Sistemim - Asfaltim i rruges Muriqan-Gorice 15,119,227 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 12,897,511.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Riparime me asfalt rruge Rurale 12,499,988 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 12,106,872.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksioni rrugës Rragam – Sheldi, (Loti 2) 16,716,140 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 14,503,719.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion i rruges Oblike – Velinaj – Alimetaj, Loti 3 15,740,387 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 13,428,718.00
Qeverisja Vendore Shkodër Sistemim - Asfaltim i rrugeve te brendëshme, fshati Guri i Zi, (Rruga e Xhamise, Loti 1). 11,661,818 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 9,646,852.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Skeme ujitëse me rehabilitimin e kanaleve sekondare të Shtodrit, Loti 2 39,148,683 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 37,739,239.00 
Qeverisja Vendore Shkodër Sistemim asfaltim rruga nacionale pika Ada –By Pass 16,197,981 Njoftuar Fituesi SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 13,257,923
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion Rruga Udhakryq 24,482,500 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 20,811,378.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion i rruges "Rragam Sheldi" Loti 1 16,638,245 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 11,696,127
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion rruges Oblike-Velinaj-Alimetaj(vazhdim)" 7,610,563 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 6,312,357
Qeverisja Vendore Shkodër Sistemim asfaltim i rruges Oblike-Lagjje e re 5,333,099 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 4,467,001
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Rruga Jubica e Vogel dhe Jubica e Madhe 13,333,333 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 12,866,047.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Riparime me asfaltim rruge rurale 12,499,121 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 11,424,073.00
Qeverisja Vendore Shkodër Asfaltim vazhdimi i rrugës Oblike - Obot 16,710,798 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 10,414,171
Qeverisja Vendore Shkodër Zbatim rikonstruksion degëzim rruga Draçin 12,650,381 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 9,783,036.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim Asfaltim Aksi Rrugor Bajze - Rrethrrotullim, Njesia Adm. Kastrat. 56,183,233 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 55,293,496.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim Asfaltim Rruga Dedaj Lohe 16,666,667 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 16,332,152.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim Asfaltim Rruga e Reçit 50,000,000 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 49,250,759.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data