Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
4 1,062,750,798 4 1,062,750,798 535,306,377

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Sistemim, asfaltim i rrugës Përmet - Carshovë 946,763,176 Signed the Contract 458,049,187
Ndërtimi i Rrugëve në qendër të Fshatit Jorgucat. 47,831,289 Signed the Contract 32,299,740
Realizimi i punimeve të rrugës se fshatit Goranxi, Komuna Dropull i Poshtëm. 47,333,333 Signed the Contract 31,740,500
Rikonstruksion dhe asfaltim i rrugës së fshatit Peshtan, Komuna Qendër Tepelenë. 20,823,000 Signed the Contract 13,216,950
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data