Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 1462 8,280 29,972,192,937 5,798 26,529,516,540 23,027,590,382

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Librazhd Riparim lere betoni dhe plasmasi 2,026,902 Signed the Contract CEKANI SHPK & RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 2,002,530.00
Local Unit Peqin Pastrim dhe sitemim te knalait kullues lagja Bardhas -rruga interurbane kryesore Peqin 4,498,333 Signed the Contract BOSHNJAKU.B-PESE VELLEZERIT 4,296,520
Local Unit Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti i tretë: Blerje ushqime blegtorale për Konviktet e Shkollave te Mesme Signed the Contract KADRA SHPK
Local Unit Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti i katërt: Blerje fruta perime për Konviktet e Shkollave të Mesme Signed the Contract DOGEL SHPK
Local Unit Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti i dytë- Blerje ushqime koloniale për Konviktet e Shkollave të Mesme Signed the Contract GERTI - 1987
Local Unit Memaliaj Blerje automjeti dhe pajisje zjarrfikese 3,208,333 Re-Proclaimed and Signed the Contract ALMETA GMBH SHPK 2,990,000
Local Unit Durrës Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare Armath, Manëz 48,672,795 Signed the Contract ARKONSTUDIO SHPK 34,218,999.00
Local Unit Fier Blerje uniforma dhe veshmbathje per Policine Bashkiake 2,133,000 Signed the Contract BLERINA SADIKU  1,654,500
Local Unit Belsh Ndertimi i monumenteve ne pedonale ( Sami Frasheri, Vajzave e Liqeneve ) 2,080,907 Re-Proclaimed and Signed the Contract SINDER AB SHPK 2,060,540.80
Local Unit Lushnje Blerje motorrkarro me dy akse per nevojat e shoqerise per vitin 2018. 1,000,000 Signed the Contract PAERA 980,000.00
Local Unit Lezhë BLERJE TE 3 AUTOVETURAVE 6+1 PER POLICINE BASHKIAKE, DREJTORINE E TE ARDHURAVE , IVMT E BASHKISE LEZHE DHE BLERJEN E NJE FUORISTRADE PER NEVOJA TE ADMINISTRATES SE BASHKISE LEZHE 6,250,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract Ali Halili 6,180,000
Local Unit Tiranë Blerje Vegla Pune për Ofiçinën 1,460,000 Signed the Contract A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 1,222,400.00
Local Unit Tiranë Shërbim për automjete tek të tretët për ekskavatorët 1,200,000 Signed the Contract POWER INDUSTRIES 1,155,000.00
Local Unit Patos Blerje karburanti për Bashkinë Patos, Ndërmarrjet vartëse, MNZ, Ujitje Kullim dhe ngrohje shkolla Zhani Ciko 18,373,529 Signed the Contract O L S I SHPK Marzh fitimi 18.20 %
Local Unit Lushnje Blerje materialesh per rrethimin e fushave te sportit ne territorin e Bashkise Lushnje 3,333,259 Announced the Winner MURATI D 2,693,960
Local Unit Tiranë Ndërtim rrjet furnizimi me ujë i zonës së "Bab Rexhës", Fusha e Aviacionit 38,513,055 Signed the Contract Ndregjoni SHPK 33,592,456.00
Local Unit Librazhd Blerje dhe instalim kamerash ne objektet shkollore , cerdhe, kopshtet dhe rruget e kryqezimet kryesore te qytetit 2,340,500 Signed the Contract PC STORE SHPK 2,287,620.00
Local Unit Patos Blerje bazë materiale (asfalt) për shtrimin e shesheve dhe riparimin e rrugëve në Bashkinë Patos 8,295,081 Signed the Contract A R B E R I A SH.A. 8,128,936.00
Local Unit Mallakastër Rikonstruksion i rrugëve në fshatra 52,985,965 Signed the Contract GRAND KONSTRUKSION M & FLED 47,457,410.00
Local Unit Tiranë Loti i parë: Mbikqyrja e punimeve për objektin:Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare Konferenca e Pezës 851,312 Signed the Contract INFRATECH SHPK 682,118.00
Local Unit Fushë-Arrëz Mirembajtje te Rrugeve Rurale ne Bashkine Fushe-Arrez. 1,205,833 Signed the Contract “OUEN”sh.p.k & “Shpresa-Al” sh.p.k 1,179,634.00
Local Unit Fushë-Arrëz Rikonstruksion i pjesshem i rrjetit te ndriçimit publik ne Qytetin Fushe-Arrez 833,333 Signed the Contract Shpresa-Al SHPK 831,075.00
Local Unit Divjakë Rikonstruksion & shtese anesore ne shkollen 9 -vjeçare fshati Shenepremte 35,466,336 Signed the Contract JOGI SHPK & ERAL CONSTRUKSION SHPK 28,185,600
Local Unit Patos Sistemimi i shesheve të pallateve përgjatë rrugës "Enriko Veizi. 7,503,244 Signed the Contract ALBLI 6,617,969.00
Local Unit Tiranë LOTI 2 BLERJE AUTOFUNEBER 2,500,000 Announced the Winner LUXODE STUDIO (ish " NOVAKTI") 2,200,000
Local Unit Këlcyrë Rritja e Kohezionit dhe perfshirjes sociale ne Bashkine Kelcyre" 2,971,946 Signed the Contract EUROSTIL 2,879,480
Local Unit Shkodër Loti i II-te:Blerje bazë materiale për riparimin e urave këmbësore. 1,395,860 Re-Proclaimed and Signed the Contract LIS KONSTRUKSION 1,319,610.00
Local Unit Bulqizë Sistemim asfaltim rruga Lagja Gjeologu, Bashkia Bulqize 13,333,333 Re-Proclaimed and Signed the Contract 2AF ALBANIA GROUP SHPK & A.L-ASFALT 13295212.43
Local Unit Shkodër Mirëmbatje per Qendrat Komunitare për familjen 916,527 Signed the Contract Rozafa 94 SHPK 751,856.00
Local Unit Prrenjas Rikonstruksion i rruges lagje “Beqollari” fshati Skenderbej, Njesia Administrative Rrajce, Bashkia Prrenjas”. 832,557 Re-Proclaimed and Signed the Contract 2 N 783,000

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data