Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 1453 8,253 29,971,300,337 5,786 26,528,391,540 23,026,171,443

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tiranë Shërbim verifikim dhe vulosja e matësave 15,668,947 Announced the Winner
Local Unit Korçë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: LOTI 1 - Blerje Nafte Signed the Contract AROIL COMPANY
Local Unit Korçë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: LOTI 2- Blerje Benzine Signed the Contract AROIL COMPANY
Local Unit Durrës Rikonstrusksion rruge Nj A Sukth 33,211,000 Signed the Contract A.L-ASFALT 16,232,178.00
Local Unit Elbasan Blerje Benzinë pa Plumb per ASHP 1,067,500 Signed the Contract O L S I SHPK Marzh Fitimi 8 %
Local Unit Kamëz Ndërtim rruga Mustafa Lita 42,094,714 Signed the Contract S I R E T A 2F 40,000,000
Local Unit Belsh Rikualifikimi Urban i Fasadave të Qëndrës Belsh 17,689,086 Signed the Contract FRANKO CONSTRUCTION SHPK - VELLEZERIT HYSA SHPK 17,585,540
Local Unit Durrës Rikonstruksion rruga Adem Jashari 39,395,000 Signed the Contract RAJLI NDERTIM SHPK - VARAKU E SHPK 21,881,633
Local Unit Durrës Rikonstruksion rruga Bisht Kamza 41,655,000 Signed the Contract K.M.K & SARDO SHPK & SINDER AB SHP 25,194,727
Local Unit Lushnje Blerje Karburanti Gazoil ( 10 ppm ULSD ) per nevojat e Sh.a Ujesjelles Kanalizime Lushnje per vitin 2019 Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 15 muaj. 5,938,679 Signed the Contract Nushi SHPK 5,938,679
Local Unit Librazhd Studime-Projektime per objekte te ndryshme 4,166,667 Re-Proclaimed and Signed the Contract ERALD-G SHPK 4,158,000.00
Local Unit Vlorë Blerje klori per vitin 2018 10,560,000 Announced the Winner ATLANTIK 3 10,550,000.00
Local Unit Korçë Punime rrethimi tek Kompleksi Multifunksional Sportivo-Kulturor Korçë 1,745,191 Signed the Contract SARK SHPK 1,307,688.00
Local Unit Korçë LOTI 1 NAFTE 52,629,500 Announced the Winner AROIL COMPANY Marzh fitimi 2.50%.
Local Unit Tiranë Sherbim privat per ruajtjen dhe sigurine fizike te objekteve te Shoqerise 8,741,392 Signed the Contract GLOBAL SECURITY SHPK & PORT CONSTRUCTION SHPK 8,016,761.17
Local Unit Tiranë Furnizim me Ushqim (Katering) për mensën Sociale 3,400,000 Announced the Winner Nelsa SHPK 2,674,950
Local Unit Tiranë Blerje Gas i Lëngët për Vitin 2019 Marreveshje Kuadër me afat 12 Mujor. 7,820,320 Signed the Contract Gas Group SHPK 7658763.2
Local Unit Korçë LOTI 2 BENZINE 2,790,562 Announced the Winner AROIL COMPANY Marzh fitimi 5%.
Local Unit Librazhd Furnizim me mish per vitin 2019, Loti II 1,843,920 Signed the Contract Olta Sharra 1,841,359
Local Unit Librazhd Furnizim me ushqime per vitin 2019, Loti I 4,752,495 Signed the Contract Olta Sharra 4,739,470
Local Unit Tiranë 'Rikonstruksion i shkolles Sabaudin Gabrani 1' 50,619,360 Signed the Contract KLAJGER KONSTRUKSION SHPK &Ed Konstruksion SHPK 45,453,275
Local Unit Tiranë "Rehabilitimi i Pjesshem dhe Instalimi i Sistemit te Ngrohjes ne Shkollen 9-vjecare Dh. Leka dhe Ndertim i Palestres Faza II" 20,833,333 Signed the Contract KLAJGER KONSTRUKSION SHPK 18,655,654.00
Local Unit Gramsh Rikonstruksioni i rrugës në lagjen "Xhile Liçi" Gramsh. 833,000 Signed the Contract BLERIMI SHPK 764,028
Local Unit Prrenjas BLERJE USHQIMESH PËR KOPSHTIN DHE ÇERDHEN 3,274,315 Announced the Winner Nelsa SHPK 3,089,416
Local Unit Bulqizë Blerje karburanti 2019, nafte (diesel) Bashkia Bulqize" 8,000,000 Signed the Contract KASTRATI Marzh fitimi 16.40%
Local Unit Belsh Rikonstruksion i shkolles 9 - vjecare Seferan 16,663,408 Signed the Contract FLED SHPK- SHKELQIMI 07 12,450,370
Local Unit Klos Blerje makine Zjarrfikëse 3,208,333 Signed the Contract TIMAK 3,200,000
Local Unit Mat Blerje baze materiale per konviktin 3,718,452 Signed the Contract BOLT SHPK 2,841,940.00
Local Unit Tiranë Loti I - Blerje mish vici, mish pule dhe vezë 38,342,424 Signed the Contract MC.CATERING SHPK - REGLI SHPK 38,323,655
Local Unit Tiranë Loti V Blerje fruta dhe zarzavate 50,646,594 Signed the Contract MC.CATERING SHPK - REGLI SHPK 50,627,050

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data