Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 1453 8,253 29,971,300,337 5,786 26,528,391,540 23,026,171,443

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tiranë Loti IV Blerje artikuj ushqimor 36,360,461 Signed the Contract MC.CATERING SHPK - REGLI SHPK 36,325,900
Local Unit Tiranë Loti III Blerje bukë thekre dhe integrale 14,834,173 Signed the Contract KADRA SHPK 9,773,250
Local Unit Tiranë Rikonstruksioni i rrugëve Kel Kodheli dhe Skënder Shtylla 41,300,000 Signed the Contract LLAZO SHPK & METEO SHPK 35,062,302
Local Unit Shkodër Realizim i memorialit per te persekutuarit politik. 2,250,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract Dylber Neziri 2,240,000
Local Unit Kolonjë Blerje karburant GAZOIL 10 ppm dhe Benzine (Premium Unl 10 ppm) per vitin 2019 10,245,274 Signed the Contract O L S I SHPK 10,245,274.00
Local Unit Tiranë Ndërtimi i Trotuarëve në rrugët Kasem Shima dhe Skënderbe Mëzez Kodër. 8,333,333 Signed the Contract KOMBEAS SHA 4,855,022
Local Unit Vlorë Prodhim soletina Betoni viti 2018 1,816,813 Signed the Contract STE-LA 2000 SHPK 1,754,400
Local Unit Selenicë Blerje Dru Zjarri 1,826,650 Signed the Contract LESKAJ 1,815,100
Local Unit Tiranë Loti i Gjashtë Mbikqyrja e punimeve për objektin: Ndërtim kopsht & Çerdhe e integruar, Kodër Kamëz 440,833 Signed the Contract NOVATECH STUDIO 358,455
Local Unit Tiranë Loti i Pestë Mbikqyrja e punimeve për objektin: Sistemimi dhe Rehabilitimi i Qendrës së Njësisë Administrative Zall Bastar 758,311 Signed the Contract INFRATECH SHPK 618,595.93
Local Unit Tiranë Loti i Katërt Mbikqyrja e punimeve për objektin: Shtim i sipërfaqeve të varrezave publike Sharrë 1,106,486 Signed the Contract Tirana New Supervisor - VLER-INVEST 957,517
Local Unit Tiranë Loti i Tretë Mbikqyrja e punimeve për objektin: Ndërtim i mikrohapësirave publike në Tiranë 941,765 Signed the Contract INFRATECH SHPK 758,758.30
Local Unit Tiranë Loti i Dytë Mbikqyrja e punimeve për objektin: Rehabilitim i rrugës dhe qendrës së lagjes Sheheler 361,860 Signed the Contract Tower SHPK 307,450.48
Local Unit Tiranë Loti i Parë: Mbikqyrja e punimeve për objektin: Ndërtimi i trotuarëve në rrugët Kasëm Shima dhe Skënderbe, Mëzes, Kodër 154,444 Signed the Contract Tower SHPK 129,305.55
Local Unit Kamëz Rruga " Konispol " Rruga " Zef Llesh Doçi" Nd. trotuare Rr." Lura ' Laknas Nd. Rr. Tirana Berati Fusha Sportit 57,233,883 Signed the Contract EVEREST SHPK - EURONDERTIMI 2000 SHPK 55,475,684
Local Unit Durrës Ndërtim i puseve dublikantë 14,165,000 Signed the Contract A.K.M 13,994,000.00
Local Unit Durrës Blerje kancelari dhe tonera 3,877,000 Signed the Contract InfoSoft Office 3,650,243.00
Local Unit Kamëz Riparim asfaltesh Kamez+Paskuqan 16,666,667 Signed the Contract Bami SHPK 16,544,880
Local Unit Durrës Rik rruga Principata e Arberit 39,789,000 Signed the Contract K.M.K & SARDO SHPK & SINDER AB SHP 23,301,978
Local Unit Durrës Rikonstruksion rruget Gjeneral Tetini Tahir Beshiri Vellezerit Frasheri 730m 20,832,000 Signed the Contract K.M.K & SARDO SHPK & SINDER AB SHP 12,197,445
Local Unit Durrës Mbikqyrje Rikonceptim dhe rikonstruksion i shkollës së muzikës Jani Kukuzeli, Durrës 2,125,341 Signed the Contract REAN 95 1,691,485.00
Local Unit Durrës Blerje mjete didaktike per kopshtet 6,621,000 Signed the Contract AN&RA 4,984,000
Local Unit Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Blerje artikuj ushqimorë për shkollën Luigj Gurakuqi për vitin 2019 Signed the Contract DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S)
Local Unit Tiranë Rikonstruksion dhe rrethim i stacioneve të pompimit dhe depove të ujit në ujësjellësat rajonal, faza II 37,002,844 Signed the Contract IGOR ELEKTRIK & RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN SHPK - DELIA IMPEX 33,303,253.00
Local Unit Elbasan Blerje Gazoil D1 per ASHP, QSB, QEA, sektorit te SHMZSH dhe Terrenet Sportive. 18,989,080 Announced the Winner "GEGA CENTER GKG" Marzh Fitimi 5.70 %
Local Unit Tiranë Shërbim GPS mjetesh 2,944,267 Signed the Contract A-T-D - ALBANIAN TECHNOLOGY DISTRIBUTION 2,600,000.00
Local Unit Lezhë BLERJE VEGLA PUNE DHE ATRECATURA PER PUNONJESIT E DREJTORISE SE SHERBIMEVE PUBLIKE 1,500,000 Signed the Contract EURO-ALB 1,217,910
Local Unit Klos Ndertim banesash per te varferit. 3,333,333 Re-Proclaimed and Signed the Contract UDHA sh.p.k 3,299,270
Local Unit Mallakastër 'Zevendesim linje ne Lagjen 'Bylis' dhe Lagjen '28 Nentori' Ballsh 12,962,297 Signed the Contract GRAND KONSTRUKSION M SHPK 12,211,700.00
Local Unit Fushë-Arrëz Sherbime Projektime te Objekteve Publike Bashkia Fushe Arrez. 1,000,787 Re-Proclaimed and Signed the Contract ARABEL STUDIO & HMK - Consulting 919,600

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data