Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 1453 8,253 29,971,300,337 5,786 26,528,391,540 23,026,171,443

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tiranë Rehabilitimi i ndriçimit rrugor në akset Mbikalim-Kombinat 17,250,500 Signed the Contract ITE.GrupSHPK 15,853,500.00
Local Unit Sarandë Rrugë të brendshme me beton në Berdenesh & Manastir 4,125,000 Signed the Contract EREDA SHPK 4,038,285
Local Unit Fier Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Blerje materiale për mirëmbajtjen e kopshteve, shkollave dhe çerdheve në Bashkinë Fier. Signed the Contract ZDRAVO
Local Unit Roskovec Ndertimi i objektit social 3 kate banimi, Roskovec 21,234,700 Signed the Contract AURORA KONSTRUKSION   18,646,085
Local Unit Vlorë Ruajtja e objekteve të Bashkisë Vlorë Marrëveshje Kuader - me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj 28,147,291 Announced the Winner FPM SHPK 28,121,131.00
Local Unit Peqin Ndërtim i linjës shpërndarëse Karinë 1,765,444 Signed the Contract BOSHNJAKU.B 1,650,500
Local Unit Vlorë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Ruajtja e objekteve të Bashkisë Vlorë Signed the Contract FPM SHPK
Local Unit Tiranë Ridimensionim i Shërbimit të Klientit 11,714,253 Re-Proclaimed and Signed the Contract DIXHI PRINT - AL 11,609,140
Local Unit Klos Rikon.i rruges kalaja Petralb, Rikon. rruga Gurre e vogel dhe ndertim ure Lela-Arriku 6,500,000 Signed the Contract Ndregjoni SHPK 6,282,040
Local Unit Klos Blerje varinsku i vogel 1,416,667 Signed the Contract PAERA 1,410,000
Local Unit Tiranë «Shërbim për Riparimin e Guarnicionit të Portës së Digës Bovillë 1,990,666 Signed the Contract HEST SHPK 1,860,000
Local Unit Durrës Rikonstrusksion rruge Nj A Rashbull 33,332,000 Signed the Contract INA 17,397,215.00
Local Unit Patos Blerje materiale ndertimi. 1,778,425 Signed the Contract Denisa Beshaj 1,494,000.00
Local Unit Kavajë Rikonstruksion i rruges Golem-Mali i Robit 12,270,682 Signed the Contract ALBKONSTRUKSION & VARAKU.E SHPK & CAUSHI SHPK 7,893,800.00
Local Unit Shkodër Sistemim trotuari dhe gjelberimi rruga "Levizja e Postrribes". 1,387,062 Signed the Contract A.ARENS 1,185,623.00
Local Unit Patos Blerje materiale te ndryshme hidraulike(tubo Rakorderi etj). 6,527,362 Signed the Contract FAT GROUP 6,471,680
Local Unit Shkodër Upgrade-im i funksionaliteteve te Sistemit të Informacionit të Shërbimeve Sociale 1,250,000 Signed the Contract Endrit Xhina 1,200,000.00
Local Unit Tiranë Shërbim i ruajtjes së sigurisë jo e armatosur në Don Bosko 1,729,696 Signed the Contract Nazeri 2000 SHPK 1,457,963.22
Local Unit Shkodër Sherbim projektim ujesjellesi 3,638,250 Re-Proclaimed and Signed the Contract C.E.C GROUP SHPK 3,500,000.00
Local Unit Tiranë LOTI 1 BLERJE AUTOMJET KAMIONCINE VETESHKARKUESE 6,991,626 Signed the Contract ALBANIA MOTOR COMPANY 6,497,500
Local Unit Cërrik Rikonstruksion Godina Zjarrëfikëse 14,999,302 Cancelled Procurement IMAG & ZDRAVO 14,193,454.00
Local Unit Kolonjë Blerje Sistem Fonie Shpenzime paisje audio-vizuale 1,250,000 Signed the Contract PROSOUND 1,238,100.00
Local Unit Vau i Dejës Sistemim asfaltim i rruges kryesore Fshati Konaj, NJ.A Bushat 12,000,000 Signed the Contract Shpresa-Al SHPK 11,974,876
Local Unit Tiranë Furnizim me ushqim per mensen sociale 3,400,000 Signed the Contract Nelsa SHPK 2,881,500
Local Unit Gramsh Studim- Projektim per Sistemim -asfaltim i rruges automobilistike Bulcar Lenie , Njesia Administrative Lenie . 3,872,000 Signed the Contract ARABEL - STUDIO # HMK-Consulting # TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING 3,870,000.00
Local Unit Shkodër Rikonstruksion i Rrugës së Malësorëve të Mullirit 13,305,844 Announced the Winner RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN SHPK - DELIA IMPEX 8,611,050.00
Local Unit Mallakastër Blerje materiale për ndriçim qyteti 9,166,667 Signed the Contract ELAL COM SHPK 8,895,145.00
Local Unit Tiranë Blerje Pajisje dhe Orendi per Arredimin e 5 pikave te Reja te UKT sh.a" 8,216,667 Signed the Contract RO-AL SHPK 7,490,000.00
Local Unit Tropojë Loti II: Blerje benzine 416,667 Signed the Contract Halili 1 SHPK 416,667
Local Unit Tropojë Loti I: Blerje nafte 10,000,000 Signed the Contract Halili 1 SHPK 10,000,000

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data