Open Procurement Albania

Investime për transformimin e aseteve publike me potencial zhvillimi në modele të standartit më të lartë të zhvillimit, Loti 2 “Kompleksi i Dijes, Korçë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Korçë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Investime për transformimin e aseteve publike me potencial zhvillimi në modele të standartit më të lartë të zhvillimit, Loti 2 “Kompleksi i Dijes, Korçë
Financimi i këtij objekti është parashikuar në programet buxhetore për periudhën 2023-2026. Programi buxhetor “Infrastruktura Vendore dhe Rajonale.
Burimi i financimit: Buxhet shteti
Nr. Reference REF-85581-10-27-2023
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi
Vlera / Fondi Limit 474,325,344
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-10-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 15-11-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 15-11-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 16
Operatore Konkurues 1. BOE “XHENGO SHPK” & “CURRI” sh.p.k
2. BOE “PEPA GROUP GROUP” sh.p.k & “ULZA” sh.p.k
3. BOE “ARKONSTUDIO” sh.p.k & “MODESTE” sh.p.k
4. BOE “SENKA sh.p.k. & “DAJTI PARK 2007” sh.p.k
5. BOE “S I R E T A 2F” sh.p.k & “ALKO-IMPEX General Construcion” sh.p.k
6. “BE – IS SH.P.K
7. “2 T” sh.p.k
8. BOE “AURORA KONSTRUKSION” sh.p.k & “MELA.” sh.p.k & “B-93” sh.p.k
9. “PROGREEN” sh.p.k
10. “SALILLARI” sh.p.k
11. BOE “BEAN” sh.p.k & “SARDO” sh.p.k & “NG STRUCTURES” sh.p.k
12. “Eduart Çela” Person Fizik
13. BOE “ERGI” sh.p.k & “LEON KONSTRUKSION” sh.p.k
14. “INERTI” sh.p.k
15. BOE “LIQENI VII” sh.p.k & “NDREGJONI” sh.p.k
16. BOE “LIS KONSTUKSION” sh.p.k & “M U R A T I” sh.p.k & “VIANTE Konstruksion”
17. BOE “NIKA” sh.p.k & “KLIMA TEKNIKA TB2” sh.p.k & “MANE/S” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “XHENGO SHPK” - “CURRI” sh.p.k -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 337,313,081
  Data e shpalljes se fituesit 13-12-2023
  Data e lidhjes se kontrates 26-12-2023
  Vlera e Kontrates me TVSH 395,859,789
  Kohezgjatja e Kontrates 18 muaj.
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE ERGI sh.p.k dhe LEON KONSTRUKSION sh.p.k, per arsye:
  -Ka paraqitur nje oferte dy here me vlera te ndryshme

  2. BOE NIKA sh.p.k, KLIMA TEKNIKA TB2 shpk dhe MANES sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante. per sa i perket Pervojes se suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme

  3. INERTI sh.p.k, per arsye:
  -Nuk permbush kriterin 2.3.5, pasi ne formularin e vetdeklarimit ka paraqitur 96 punonjes si dhe ka paraqitur nje deklarate qe mbeshtetet nga Rruga Ura Asfaltim Nr 2 Elbasan” sha. me 50 punonjes.

  4. BOE LIS KONSTUKSION” sh.p.k; M U R A T I sh.p.k dhe VIANTE Konstruksion sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante, per sa i perket Pervojes se suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme

  5. BOE BEAN sh.p.k; SARDO sh.p.k dhe NG STRUCTURES sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante, per sa i perket Pervojes se suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme

  6. BOE LIQENI VII sh.p.k dhe NDREGJONI” sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante, per sa i perket Pervojes se suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme

  7. Eduart Çela” Person Fizik, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional, nuk ka dorezuar oferte ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Operatori ekonomik “Eduart Çela” Person Fizik, nuk ka paraqitur oferte ekonomike.

  Në formularin e njoftimit te fituesit paraprak, nuk janë shënuar piket e vlerësimit për operatorët ekonomik të meposhtem:
  1. BOE “BEAN” sh.p.k & “SARDO” sh.p.k & “NG STRUCTURES” sh.p.k
  2. BOE “ERGI” sh.p.k & “LEON KONSTRUKSION” sh.p.k
  3. “INERTI” sh.p.k
  4. BOE “LIQENI VII” sh.p.k & “NDREGJONI” sh.p.k
  5. BOE “NIKA” sh.p.k & “KLIMA TEKNIKA TB2” sh.p.k & “MANE/S” sh.p.k
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 105 datë 29 Dhjetor 2023
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Specifikime Teknike
  Projekti teknik 1
  Projekti teknik 2
  Projekti teknik 3
  Projekti teknik 4
  Projekti teknik 5
  Projekti teknik 6
  Projekti teknik 7
  Projekti teknik 8
  Projekti teknik 9
  Projekti teknik 10
  Projekti teknik 11
  Formulari i Njoftimit te Fituesit paraprak
  Formulari i Njoftimit te Fituesit (perfundimtar)

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data