Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 204 396 141,505,374,122 249 124,000,363,028 114,782,346,647

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2 . 10,691,598 Anuluar Procedura
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Mirëmbajtje me performancë Librazhd - Togëz, Togëz - Zgosht, Zgosht - k/Borovë, k/Borovë - Steblevë, K/Rr. Nac. Nr.3 (Urakë) - Golik, K/Rr. Nac. Nr.3 (Hotolisht) - Frarë, Qukës – (Karkavec) Qafë Plloçë Loti 1 (49.95 km) (Kontrata 7) 25,418,467 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 24,396,948.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh Perfundim i Punimeve te mbetura dhe plotesimi me rruge dytesore nyja e Milotit. 8,218,506 Lidhur Kontrata IMES -D 8,010,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine me Performance rruga OrikumPashaliman + rruga K/Spital Vlore-Alikok + rruga Peshkepi-Selenice + rruga Povel – Pocem – Peshkepi + rruga Levan – Vlore (e vjetra) 76.5 km 31,537,104 Lidhur Kontrata B93 II 20,206,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Berat – Gllave - Antene + rruga Poshnje – Velemisht – K/Patos + rruga Corovode – Hambull + rruga Kozare – K/Kucove + rruga K/marinez-Marinez 88.7 km 32,819,247 Lidhur Kontrata AGBES CONSTRUKSION 29,414,987.2
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine me Performance rruga K/Cerme - Divjake + rruga Jeta e Re - Kosove + rruga Bye Pass Fier – Rrethrrotullimi Kolonje + rruga Fier – Seman (plazh) + rruga K/Pojan - Apolloni 55.6 km 27,875,634 Lidhur Kontrata Neal 86 SHPK & Kupa SHPK 17,342,080.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Studim Projektim i urave te Leklit, Dragotit, Ura e Vores, Tapizes, Ura e Drojes, Zemblakut; rikonstruksion i urës së Kaludhit dhe nyja në disnivel ne Bushnesh dhe ura lidhëse e rrugëve Levan - Tepelenë me Dragot - Tepelenë. 12,881,542 Lidhur Kontrata PNI-2001 & G&K 12,865,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh, Plotësim, rakordim, masa mbrojtëse dhe siguri rrugore në viaduktet e aksit Kukës-Morinë. 2,469,160 Lidhur Kontrata D & C PARTNERS SHPK 2,400,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Plotesimi, rakordimi, masa mbrojtese dhe siguria rrugore ne viaduktet e aksit Kukes - Morine”. 208,304,496 Lidhur Kontrata VEGA 207,331,536.00
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Mirëmbajtje me performancë Vorë-Marikaj (kufi Durrës), Kthesa Kamëz - Vorë (paralele Majtas), Kthesa Kamëz – Vorë (paralele Djathtas), K. Zall Herr (kryq. Rr.Nr.1) – Deg. mj. Komuna Zall Herr, Deg. mj. Komuna Zall Herr – Bovillë, Kryq. Rr. Nr. 52 – Kala Prezë, Bërxullë – Domje, Bërxullë – Laknas, Fushë Krujë (deg. Y) – Fushë Krujë (qendër), K/Thumanë Qendër – Ura e Drojës (aksi i vjetër), Fushë Krujë - Halilaj, Halilaj - Krujë, K/Rr. Kombëtare (e vjetra) – Bilaj (Llixha), K/Rr. Kombëtare (e vjetra) – Fabrika e Çimentos, Bubq - Ishëm, Krujë - Sarisalltik (98.1 km), (Kontrata 1) 36,751,863 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 33,088,537.00
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Mirëmbajtje me performancë Belsh (L.Tafan) - Grekan, Belsh - Deg. Rruga Fierzë, Deg. Rruga Fierzë - Kosovë - Kosovë e vogël, Grekan - Dëshiran - Vlashuk, K/Shtërmen - K/RadioStacion, Mollas - Selitë, Kthesa Rrasës - Kryq. Rruga Belsh - Pajovë, Elbasan - Cërrik (58.7 km) (Kontrata 6) 19,094,271 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 18,031,397.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje me performancë K/Shirgjan (K/Rr.Nr.70) - Llixha, Llixha - Kaçivel (k.Gramsh), K/Llixhë - Mjekës (Uzinë), Elbasan - Gjinar, k/Drizë (k/rr. 59) - Kaçivel (K/Elbasan), Gramsh - Kodovjat (shkolla), K/Drizë - Poroçan (76.45 km) (Kontrata 5 ) 42,286,428 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 38,282,148.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine me Performance rruga SarandeButrint + rruga Metoq-Cuke-Pllake-Xarre + rruga Cuke-Kanali i Cukes + rruga K/Qafe MuzineDelvine-Ura e Gajdarit 65.4 km. 30,802,752 Lidhur Kontrata Jody Kompani SHPK & Arti SHPK 22,555,880.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Sherbim me roje civile. <br/> LOTI I: Objekti “Sherbim me roje civile zyrat e Drejtorise Rajonit Verior Shkoder dhe zyrat e ish – Sektorit Fushe Arres ne (F.Arres,Puke). 6,124,789 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA 5,831,852.9
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shpenzime Supervizion i Kontratave të Mirembajtjes së Rrugëve Rajoni Jugor Gjirokastër 28,874,275 Lidhur Kontrata 47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S  - HE & SK 11 28,784,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Sherbim Roje Civile Sektori Korce” 3,124,428 Lidhur Kontrata ERNISA-S SHPK 2,915,926.45
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga K/Zemblak-K/Liqenas + rruga K/Liqenas-Dogana Gorice + rruga Libonil-Rembec-Plase + rruga Bilisht-Baban-Hocisht 55.6 km 42,809,584 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK & Vashtemia 40,660,174.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Korce – Erseke + rruga Unaza Erseke – Erseke + rruga K/Boboshtice – Dardhe 55 km 43,083,920 Lidhur Kontrata Niem SHPK & Avdolli SHPK 42,170,000.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Sherbim me roje civile. - LOTI II: Objekti“Sherbim me roje civile Zyrat e Sektorit Kukes dhe Skrapin ne Trull Surroi (Kukes). 6,124,789 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA 5,831,852.9
Autoriteti Rrugor Shqiptar Permiresimi rifreskimi sinjalist ikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e rajonit verior, loti 1 208,163,877 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 205,000,002.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion by pass Tepelene, loti 1 20,182,080 Lidhur Kontrata A V E CONSULTING 19,980,000.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Qafë Mali-Fierzë 58 km. 74,051,762 Lidhur Kontrata MARÇELI & SHPRESA - AL 70,348,906.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Kukës-U.Zapotit, Kukës-Bushtricë (Vasie), K/Rruge Domaj-Draj/Rec (Kufi me Peshkopinë) 71.64 km 130,853,729 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 113,700,000.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga B.Curri - Valbonë, U.Bujan - Q.Morinë, Sopot-Kernajë, Mejdan -Tropoje-Bucaj 57.76 km 115,670,208 Lidhur Kontrata FLORIDA SHPK 106,894,130.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Fierzë-B.Curri , B.Curri-Kam 48.2 km 96,442,439 Lidhur Kontrata GECI SHPK 91,027,381.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Nderhyrje emergjente per stabilizimin e reshqitjes ne km 21+495 ÷21+620, ne segmentin Lin - Pogradec 139,424,473 Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 138,753,792.6
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh Ndërtim rruga Kardhiq - Delvinë Loti 4, Loti 5, Loti 6. 34,490,193 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO  -  47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S 34,390,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndertim By Pass Tepelene, Loti 1 2,394,360,362 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY & GARDEN LINE 2,389,686,891.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Sherbim Roje Civile Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster. 3,124,428 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 2,915,926.45
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndertim nënkalimi hekurudhor Hd=10m në unazën Librazhd. 34,706,852 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 23,584,764.00

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data