Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
13 GENTIAN SADIKU 23 56,794,309 22 55,596,019 50,773,063

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje uniforma dhe veshje të tjera speciale 3,984,005 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 3,423,550.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Blerje uniforma 4,415,658 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 4,399,700.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Uniforma dhe veshje te tjera pune speciale 1,199,843 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 1,181,000.00
ECO-ELB sh.a Blerje, Kontenier 2,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate GENTIAN SADIKU 1,960,000.00
SHA UJESELLES KANALIZIME VLORE Blerje Rroba Pune per vitin 2023 2,637,630 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 2,343,700.00
ECO-ELB sh.a Blerje rrjetje gjeotekstil, thasë 4,000,000 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 3,946,500.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Plazh Blerje veshje pune 2,082,200 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 2,075,000.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Blerje Rroba Pune 5,997,650 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 5,986,850.00
Agjencia e Shërbimeve Publike, Bashkia Elbasan “Blerje rroba pune për ASHP-në” 1,124,778 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 1,121,200.00
“Blerje Rroba Pune per vitin 2022 ” 2,642,090 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 2,542,700.00
NDËRMARRJA SHËRBIMEVE KOMUNALE DURRËS Blerje Rroba Pune 5,000,000 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 4,894,900.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Uniforma dhe veshje te tjera pune speciale 1,198,290 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 1,189,550.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje materiale të imta 5,649,945 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 5,636,500.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje veshje pune per vitin 2022 1,443,660 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 1,424,208.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Plazh Blerje veshje pune 1,500,000 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 1,489,500.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Uniforma dhe veshje te tjera pune speciale 1,198,290 Anuluar Procedura GENTIAN SADIKU 1,189,550.00
Sh.A Porti Detar Sarande Veshmbathje per personelin, viti 2021 1,100,000 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 1,043,090.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje rroba pune per vitin 2021 2,100,090 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 1,542,300.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Uniforma dhe veshje te tjera pune speciale 1,196,200 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 899,400.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Plazh Blerje veshje pune 1,200,000 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 1,194,600.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Blerje Rroba Pune 2,296,000 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje rroba pune per vitin 2020 2,077,980 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 1,984,815.00
ECO Tirana Blerje këpucë pune 750,000 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 494,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data