Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 Arifaj SHPK 10 511,009,153 10 511,009,153 465,703,303

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate për objektin: “Ndërtim palestër “Shkolla e Mesme e Bashkuar Farkë”. 8,344,737 Lidhur Kontrata +Shtesë Arifaj SHPK 8,342,649.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim palestre ”Shkolla e Mesme e Bashkuar Farkë”. 51,278,786 Lidhur Kontrata Arifaj SHPK 41,949,896.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikim urban i bllokut të kufizuar nga rruga Muhamet Gjollesha – Myslym Shyri – Rruga e Kavajës me kufirin e Njësisë Bashkiake Nr. 10, Fondi i Bashkisë Tiranë 95,789,200 Rishpallje me Lidhje Kontrate Arifaj SHPK 87,618,630.00
Qeverisja Vendore Has Blerje Rimoriatori për transportin e mjeteve të rënda, Bashkia Has 1,666,600 Lidhur Kontrata Arifaj SHPK 1,666,500.00
Qeverisja Vendore Mirditë Zgjatimi i unazës së qytetit Rrëshen 125,489,991 Lidhur Kontrata Arifaj SHPK 121,840,408.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate për objektin: “Rikualifikim urban i bllokut të kufizuar nga rrugët "Muhamet Gjollesha" - "Myslym Shyri" – Rruga e Kavajës me kufirin e Njësisë Bashkiake Nr. 10” 16,196,814 Lidhur Kontrata +Shtesë Arifaj SHPK 16190612.5
Qeverisja Vendore Vlorë Rikonstruksion “Ura e Zvërnecit”, Narte-Vlore. Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 30,670,398 Lidhur Kontrata Arifaj SHPK 27,446,183.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi dhe rikonstruksioni i rrugës “Selaudin Bekteshi”. 55,032,927 Lidhur Kontrata Arifaj SHPK 54,600,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Rikonstruksion i rrugeve Xhebro Gjika, Veledin Kollozi dhe i Bllokut te banimit mbas Conadit (faza e I), Vlore 81,142,700 Rishpallje me Lidhje Kontrate Arifaj SHPK 64,030,710.00
Qeverisja Vendore Pukë Ndertim Palestre prane shkolles Sabah Sinani dhe Migjeni, Puke - Financuar nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve 45,397,000 Lidhur Kontrata Arifaj SHPK 42,017,714.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data