Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 REJ 47 1,866,877,382 46 1,863,139,460 1,646,296,637

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Pogradec Sistemim i Lumit të Buçimasit dhe Rehabilitimi i Infrastrukturës Rrugore 79,282,029 Lidhur Kontrata REJ 70,743,198.00
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i pastrimit zona "Perendimore“ 97,260,885 Rishpallje me Njoftim Fituesi REJ 95,124,270.00
Qeverisja Vendore Shkodër Minikontrate1-Sherbimi i pastrimit zona "Perendimore“ Rishpallje me Lidhje Kontrate REJ 95,124,270.00
Qeverisja Vendore Pogradec Asfaltim te rrjetit rrugor ne njesite administrative Pogradec 165,388,907 Lidhur Kontrata REJ 117,968,480.00
Qeverisja Vendore Pogradec Rikonstruksion zyrat e sherbimit konsumator Prrenjas 3,320,000 Lidhur Kontrata REJ 2,615,480.00
Qeverisja Vendore Pogradec Rehabilitim / Përforcim banesash ekzistuese kolektive 2022 25,000,000 Lidhur Kontrata REJ 24,700,391.00
Qeverisja Vendore Pogradec Rikonstruksion dhe shtesë shkolla e mesme “14 Engjëjt” dhe 9- vjecare “Servet Agolli”, Buçimas”. 116,850,640 Lidhur Kontrata REJ 116,247,736.00
Qeverisja Vendore Devoll Materiale Ndertimi dhe Mirembajtjes 11,330,428 Lidhur Kontrata REJ 8,126,585.00
Qeverisja Vendore Lushnje Sherbimi i pastrimit dhe grumbullimi i mbetjeve urbane ne Bashkine Lushnje 49,968,489 Lidhur Kontrata REJ 33,492,829.00
Qeverisja Vendore Pogradec Lidhja e Urës Zall Torre me rrjetin rrugor – Ndertimi i Mbështetëses së Mesit 5,051,709 Njoftuar Fituesi REJ 4,748,310.00
Qeverisja Vendore Pogradec Rehabilitim i Rrugës së Rrodokalit, Njësia administrative Proptisht 58,333,330 Njoftuar Fituesi REJ 54,104,630.00
Qeverisja Vendore Pogradec “Përfundimi i punimeve Rruga e Kabashit” 3,913,780 Lidhur Kontrata REJ 3,877,600.00
Qeverisja Vendore Pogradec Sistemim i Ujesjellesit Lin 16,929,809 Lidhur Kontrata REJ
Qeverisja Vendore Durrës Sherbim i Pastrimit te Njesise Administrative Sukth 80,731,375 Lidhur Kontrata REJ 68,861,120.00
Qeverisja Vendore Pogradec Ujesjellesi i Mokres Faza e I, Bashkia Pogradec 125,000,000 Lidhur Kontrata REJ 122,932,895.00
Qeverisja Vendore Korçë Sherbimi I mirembajtjes per njesie administrative Lekas 5,118,910 Lidhur Kontrata REJ 1505 Leke per njesi
Qeverisja Vendore Pogradec Sistemim i Odeonit ne qender te qytetit Pogradec 32,000,000 Lidhur Kontrata REJ 31,578,712.00
Qeverisja Vendore Pogradec Ndertim ura Zalli i Torres, njesia administrative Proptisht, Pogradec 12,417,536 Lidhur Kontrata REJ 11,411,885.00
Qeverisja Vendore Pogradec Permiresim /Rikonstruksion i banesave ekzistuese per familjet e varfera dhe te pafavorizuara ne Bashkine Pogradec 24,246,649 Lidhur Kontrata REJ 23,456,764.00
Qeverisja Vendore Pogradec Sistemim asfaltim rrugesh blloku i banimit te "Rruga e Kabashit" 20,823,715 Lidhur Kontrata REJ
Qeverisja Vendore Pogradec Pastrimi, grumbullimi dhe largimi i mbeturinave te qytetit Pogradec dhe Njesive Administrative 625,000,000 Lidhur Kontrata REJ 504,284,660.00
Qeverisja Vendore Pogradec Rikonstruksion i Ures te Rruga e Kabashit, Lagjja Nr. 4, Pogradec 1,013,342 Lidhur Kontrata REJ 719,067.00
Qeverisja Vendore Pogradec Sistemim Blloku Nr. 5, (Segmenti Jani BASHO) 3,720,817 Lidhur Kontrata REJ 3,570,256.00
Qeverisja Vendore Pogradec Vazhdim i Shërbimit të Pastrimit grumbullimi dhe largimi i mbeturinave të qytetit Pogradec dhe Njësive Administrative për nevojat e Fillim Vitit për shkaqe të paparashikuara 54,166,666 Lidhur Kontrata REJ 53,068,996.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Pastrim ,grumbullimin dhe transportin e mbeturinave ne territorin administrativ te Bashkise Prrenjas (5 vjecar) 62,487,791 Lidhur Kontrata REJ 49360052.6
Qeverisja Vendore Pogradec Rehabilitim/Sistemim i rrugicave tek lagjia "Kalaja" 2,500,000 Lidhur Kontrata REJ 1,863,292.00
Qeverisja Vendore Pogradec Rehabilitim/perforcim banesash ekzistuese 23,939,815 Lidhur Kontrata REJ 19,730,193.00
Qeverisja Vendore Pogradec Per nje shtese fondi tek objekti "Sistemim rruges blloku Gorice" 10,958,968 Lidhur Kontrata REJ 10,953,640.00
Qeverisja Vendore Pogradec Mirembajtje kanali ujites Buzaishte - Laktesh 912,164 Njoftuar Fituesi REJ 770,560.00 
Qeverisja Vendore Korçë Sistemim argjinature 1,218,295 Lidhur Kontrata REJ 780,399.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data