Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 EURONDERTIMI 2000 16 652,593,151 16 652,593,151 612,217,624

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Durrës Loti 1 me objekt:Rikonstruksioni dhe riparimi mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat) në Bashkinë Durrës, Njësitë Administrative Nr.1, 2, 3, 4, 5, Sukth, Manëz (Programi i Rindertimit) 176,469,000 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 176,327,975.00
Qeverisja Vendore Pogradec “Rehabilitimi i shesheve në dy krahët e unazës (pranë Sot 7)” 9,775,000 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000
Qeverisja Vendore Durrës Loti 7: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget Segmentit te rruges Pavaresia- Duna-Barjam Curri- -Kanali ujrave te larta - Kepi Rodonit- Autostrada Durres-Tirane - Vija bregdetare ura e Dajlanit (Programi i Rindertimit) 100,647,427 Rishpallje me Lidhje Kontrate EURONDERTIMI 2000 100,360,046.00
Qeverisja Vendore Durrës Loti 3: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget “Hysen Kertusha-Abaz Celkupa- Hysen Myshketa-Deshmoreve”, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit) 123,937,717 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 123,690,103.00
Qeverisja Vendore Durrës Loti 9: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne zonen e shkembit te Kavajes, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit). 105,008,786 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 104,483,789.00
Qeverisja Vendore Durrës Ndertim i rrjetit te ujesjellesit ne rruget : Pelioni dhe Gentiana,Plazh,Bashkia Durres. 4,399,773 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 3,394,052.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Sistemim i Qendres Lekaj dhe Rruga e Varrezave, Bashkia Rrogozhine. 30,078,909 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 29,483,883.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion kuartalli L.14, Shkozet 4,999,000 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 3,456,289.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim Kaptazhi 7 në Shën-Mëri 22,804,387 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 16,859,539.00
Qeverisja Vendore Durrës Rehabilitim i ndriçimit rruga Agaveve L 13 12,499,990 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 9,754,000
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion kuartalle L.18 4,154,000 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 2,824,400.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion palestra shkolla e fiskulturës 12,499,000 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 8,999,076
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion rruga Mbreteresha Teuta tek ish Kirurgjia 4,166,000 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 2,996,370
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim rrjet ujesjellësi në zonën industriale Tiranë-Durrës 28,658,162 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 20,216,297.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion rrugët në 2 lagjet e reja, Xhavzotaj 4,164,000 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 3,206,005.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion rruga e pulave Xhavzotaj 8,332,000 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 6,165,800.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data