Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
25 SPARKLE 32 64 135,835,398 61 132,769,204 124,724,535

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Materiale per pastrim,dizefektim,ngrohje dhe ndricim. Njoftuar Fituesi SPARKLE 32 148,000.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti I Goma 1,861,100 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,602,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime te mirembajtjes se matrapikeve dhe agregateve,cekic thyeres. 2,450,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate SPARKLE 32 2,340,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje makine teknologjike 7,750,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 7,300,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 8,330,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 8,294,900.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Goma 6,398,700 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 5,600,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime per mirembajtjen e aparateve paisjeve teknike dhe veglave te punes 1,630,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,608,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Blerje Automjeti Pick-up 2,680,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 2,650,000.00
Qeverisja Vendore Krujë ‘’Blerje goma per automjetet e Bashkise Kruje ” 1,610,023 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,500,000.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje autovinc me kosh 2,100,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 2,100,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Riparimi i Pompave te Puseve dhe Shatervaneve 1,700,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,580,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Blerje Goma 1,468,333 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,370,000.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Goma 1,490,200 Njoftuar Fituesi SPARKLE 32 1,291,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Blerje makine MZSH 10,900,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 10,728,000.00
Qeverisja Vendore Gramsh Blerje gomash për administratën e bashkisë,drejtoritë dhe sektorët vartës” 1,850,940 Anuluar Procedura SPARKLE 32 1,850,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje Gomash per mjetet e KRWM SH.A 1,570,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,355,000.00
Qeverisja Vendore Kukës Blerje Goma Per Automjetet 1,800,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,798,500.00
Qeverisja Vendore Pogradec Goma 1,208,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 998,400.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Goma 3,033,190 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 2,850,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Veprimtari sportive(Akomodim + Ushqim) pr Aktivitetin Kamza Karate Open 2022 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 115,000
Qeverisja Vendore Këlcyrë Blerje dru zjarri per shkollat dhe kopshtet vartese te Bashkise dhe Njesive Administrative Lidhur Kontrata SPARKLE 32 458,000
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje Makinë Zjarrfikëse 9,787,707 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 9,787,700.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje mjet frezë për prerje shkurresh". 1,200,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,167,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë MAKINERI VETSHKARKUESE 1,367,703 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,288,000.00
Qeverisja Vendore Mallakastër “Blerje mjetesh: Dy kamionë me 3 akse 3 diferenciale dhe dy kamionçina 4x4, për nevoja të NSHP” 10,833,333 Njoftuar Fituesi SPARKLE 32 10,688,000.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje mjeti transporti vetshkarkues 4,360,092 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 3,980,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje autoveture 41 per sherbim 980,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 978,000.00
Qeverisja Vendore Klos Blerje makine per largimin e mbetjeve 1,711,425 Lidhur Kontrata SPARKLE 32
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Kompatator 25mc 5,972,833 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 4,880,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje kamioncine 5 m3 per mbledhjene e inerteve 2,333,333 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 2,048,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data