Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 Viola Green 10 750,417,868 10 750,417,868 753,808,236

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Elbasan Minikontrate 1-Loti II: Kryerja e shërbimit të pastrimit në disa njësi administrative të Bashkisë Elbasan Lidhur Kontrata Viola Green 56,454,641.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti II: Kryerja e shërbimit të pastrimit në disa njësi administrative të Bashkisë Elbasan 57,390,513 Njoftuar Fituesi Viola Green 56,454,641.00
Qeverisja Vendore Peqin Pastrimi, grumbullimi dhe largimi i mbeturinave te qytetit Peqin dhe Njesive Administrative 171,623,124 Lidhur Kontrata Viola Green 157,041,760.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Shërbimi i pastrimit, grumbullimit dhe transportit në venddepozitim të mbetjeve urbane 149,213,832 Lidhur Kontrata Viola Green 144,192,494.00
Qeverisja Vendore Cërrik Pastrimi, grumbullimi dhe largimi i mbeturinave të qytetit Cërrik dhe Njësive Administrative 116,666,667 Lidhur Kontrata Viola Green 116,055,624.00
Qeverisja Vendore Cërrik Shërbimi i pastrimit, grumbullimit dhe largimit të mbetjeve të qytetit Cërrik dhe Njësive Administrative 24,951,604 Lidhur Kontrata Viola Green 24,885,393.00
Qeverisja Vendore Peqin Pastrimi, grumbullimi dhe largimi i mbeturinave te qytetit Peqin dhe Njesive Administrative 103,828,146 Lidhur Kontrata Viola Green 103303885.35
Qeverisja Vendore Prrenjas Grumbullimin dhe transportin e mbeturinave në territorin e bashkisë Prrenjas 686,868 Lidhur Kontrata Viola Green 683,020.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Pastrim ,grumbullimin dhe transportin e mbeturinave në territorin administrativ të Bashkisë Prrenjas. 793,232 Lidhur Kontrata Viola Green 788,100.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Shërbimi i Pastrimit, mbledhjen dhe transportimit të mbetjeve urbane në Bashkinë Kuçovë 125,263,882 Lidhur Kontrata Viola Green 93,948,678.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data