Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
35 Besnik Meçi 155 278,009,174 154 277,461,174 278,554,879

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Poliçan Blerje pjese kembimi dhe vendosje per mjetet e renda qe perdoren per ujtije dhe kullimi 416,666 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 378,500.00
Qeverisja Vendore Korçë Pjesë këmbimi, goma dhe bateri 1,797,910 Rishpallje me Lidhje Kontrate Besnik Meçi 1,591,100.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje vajra lubrifikantë, filtra dhe goma për nevojat e Bashkisë Shijak 4,152,500 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 3,796,300.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje Vaj, alkol, graso 548,000 Anuluar Procedura Besnik Meçi 458,900.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Pjesë Këmbimi 6,174,360 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 5,225,500.00
Qeverisja Vendore Korçë Loti 1 : Riparim dhe mirëmbajtje mjete transporti 3,583,330 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 3,045,500.00
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje mallra (goma per automjet) 166,667 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 138,500.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje "Pjese kembimi Motorrike per mjetin "Shefeng" Motokarro. 49,100 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 39,900.00
Qeverisja Vendore Dropull Riparim makina e Bashkise 357,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 304,900.00
Qeverisja Vendore Konispol Riparim automjeti 210,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 176,900.00
Qeverisja Vendore Berat Riparim makine 190,300 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 159,100.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje boje printer fotokopje 149,849 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 88,000.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje PJES KEMBIMI “Per makinen teknologjike tip MAN. 191,600 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 159,900.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje goma dhe bateri per automjetet e QEZHEF 408,544 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 349,900.00
Qeverisja Vendore Vlorë riparimi i eskavatorit te bordit te kullimit 526,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 449,900.00
Qeverisja Vendore Sarandë BLERJE GOMASH PER AUTOMJETET E NDERMARJES 348,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 299,900.00
Qeverisja Vendore Mirditë Blerje pjesë këmbimi dhe servis për mjetet e Bashkisë Mirditë 800,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 699,990.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Riparim per automjetet e shoqerise 93,600 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 99,950.00
Qeverisja Vendore Patos Servis motorri, Mjet Teknologjik MAN ATV 250,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 211,500.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Pjese kembimi per mjetin Audi 60,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 52,900.00
Qeverisja Vendore Vlorë Pompe grup timoni 7674955297 (1 Njesi) 10,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 8,900.00
Qeverisja Vendore Vlorë Guarnicion testat, pistona, fasho kompresori f75 iveco R29 (1 Njesi) 20,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 18,500.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Jastek ajri iveco 470 1S-310-28 (2 Njesi) 20,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 18,400.00
Qeverisja Vendore Vlorë Riparim kamion Zjarrëfikëse 61,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 52,900.00
Qeverisja Vendore Finiq Bllerje pjesë këmbimi dhe riparim i ekskavatorit Benati me zinxhira 455,400 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 399,500.00
Qeverisja Vendore Vlorë Bronzina Iveco 470, motor 8220 seri 1 13,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 10,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Riparim pompe uji kuzhinet, permistop, 1 helike 13,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 10,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë 2 Guarnicion testate motori iveco 8220 f125 25,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 21,900.00
Qeverisja Vendore Vlorë 1 Jastëk ajri Iveco 1788N cope 1, 2 Jastëk ajri Iveco 15310-28 33,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 30,000.00
Qeverisja Vendore Divjakë Riparimi i pjeseve te Fadromes Caterpilar te transferuar nga Rruget Rurale si funksione te deleguara per Bashkine Divjakë 250,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 225,400.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data