Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
35 Besnik Meçi 155 278,009,174 154 277,461,174 278,554,879

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje vaj dhe pjese kembimi per automjete 2,138,432 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,585,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Blerje pjesë këmbimi për mjetet e Bashkisë Shijak Lidhur Kontrata Besnik Meçi
Qeverisja Vendore Berat Furnizim Vendosje Goma Automjeti Lidhur Kontrata Besnik Meçi 59,200
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim riparim injatorësh kamioni Lidhur Kontrata Besnik Meçi 189,400
Qeverisja Vendore Shijak Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Blerje pjesë këmbimi për mjetet e Bashkisë Shijak Lidhur Kontrata Besnik Meçi
Qeverisja Vendore Devoll Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Servis, pjese kembimi per mjetet dhe eskavatorin Lidhur Kontrata Besnik Meçi
Qeverisja Vendore Durrës Riparim autoboti teknologjik Renault, sherbime periodike plus nderrim te pjeseve mekanike te karrekit te pasem Lidhur Kontrata Besnik Meçi 128,700
Qeverisja Vendore Korçë F.V materiale per eksavatore Lidhur Kontrata Besnik Meçi 163,500
Qeverisja Vendore Vlorë RIPARIMIT TE MJETIT Fadron Njesia Novosele dhe Autoshkalles tip Nisan e Ndricimit rrugor ,Hyndai policia Bashkiake Lidhur Kontrata Besnik Meçi 138,900
Qeverisja Vendore Tiranë Pjesë këmbimi për pajisje të montuara në mjete. 3,499,400 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 2,724,000.00
Qeverisja Vendore Peqin Blerje pjese kembimi per Automjetet e Bashkise Lidhur Kontrata Besnik Meçi 218,500
Qeverisja Vendore Devoll Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Servis, pjese kembimi per mjetet dhe eskavatorin Lidhur Kontrata Besnik Meçi
Qeverisja Vendore Devoll Servis pjese kembimi per mjetet dhe eskavatorin 4,035,710 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 3,289,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Blerje pjesë këmbimi për mjetet e bashkisë Shijak. Lidhur Kontrata Besnik Meçi
Qeverisja Vendore Durrës F.V Pjese kembimi per automjetet. Lidhur Kontrata Besnik Meçi 171,900
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje pjese kembimi per mjete 4,157,022 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 3,271,400.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Pjese Kembimi 7,098,500 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 5,937,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Pjese Kembimi, Goma dhe Bateri Lidhur Kontrata Besnik Meçi 168,900
Qeverisja Vendore Korçë Riparim- sherbimi i automjeteve 2,900,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate Besnik Meçi 1,256,850.00
Qeverisja Vendore Korçë Riparime e mirembajtje mjete transporti 5,000,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 3,894,500.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje pjesë këmbimi për mjetet e bashkisë Shijak Lidhur Kontrata Besnik Meçi
Qeverisja Vendore Peqin Blerje pjese kembimi per Zjarrfiksen. Lidhur Kontrata Besnik Meçi 89,900
Qeverisja Vendore Divjakë Pjese kembimi dhe riparim I mjeteve 1,000,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 893,200.00 
Qeverisja Vendore Shijak Blerje pjesë këmbimi për mjetet e bashkisë Shijak (Marrëveshje Kuadër). Lidhur Kontrata Besnik Meçi 6,450,600.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje pjesë këmbimi për mjetet e bashkisë Shijak 7,866,832 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 6,450,600.00
Qeverisja Vendore Lezhë FV pjese kembimi per automjete e Sh.a.Ujesjelles Kanalizime Lezhe Lidhur Kontrata Besnik Meçi 479,900.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje vaj dhe pjese kembimi per automjete 1,742,060 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,529,300.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje Goma dhe bateri Lidhur Kontrata Besnik Meçi 389,100.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim mirëmbajtje automjete Lidhur Kontrata Besnik Meçi 104,500.00
Qeverisja Vendore Dropull Mirembajtje automjeti Lidhur Kontrata Besnik Meçi 95,200.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data