Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
35 Besnik Meçi 155 278,009,174 154 277,461,174 278,554,879

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Gomash 75,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 68,500.00
Qeverisja Vendore Korçë Furnizim, Vendosje, Riparim makinash 399,400 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 341,500.00
Qeverisja Vendore Korçë Pjese Kembimi, Goma, Bateri etj 93,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 78,500.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje vegla pune për Sektorin e Pastrimit 26,800 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 22,200.00
Qeverisja Vendore Belsh Pjesë këmbimi dhe riparimit të automjeteve te Bashkisë Belsh 551,400 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 499,999.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data