Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
35 Besnik Meçi 155 278,009,174 154 277,461,174 278,554,879

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Devoll Servis dhe Pjese Kembimi 2,155,750 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,881,400.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje e pjeseve te kembimit per mjetin eskavator me goma, te Bashkise Shijak Lidhur Kontrata Besnik Meçi 427,100.00
Qeverisja Vendore Dibër blerje pjese kembimi e sherbime ne mjetet dhe gjeneratore saldimi te shoqerise Lidhur Kontrata Besnik Meçi 247,500.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Sherbim Automjetesh Lidhur Kontrata Besnik Meçi 315,200.00
Qeverisja Vendore Korçë Riparim- shërbimi i automjeteve 2,802,200 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,267,000.00
Qeverisja Vendore Mirditë Blerje goma dhe pjesë këmbimi për automjetet e bashkisë Mirditë 1,225,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 997,300.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje automjet me kosh për riparimin në lartësi 23m 5,416,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 5,389,000.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje pjesë këmbimi mjet teknollogjik 210,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 178,900.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje pjesë këmbimi dhe riparim automjetesh për AMK 790,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 675,100.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e mjeteve të transporti ( Riparim gomash ) 416,200 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 359,900.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje pjesë këmbimi mekanike automjetesh 2 218,800 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 179,200.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje pjesë këmbimi 1,604,800 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,296,000.00
Qeverisja Vendore Klos Pjese kembimi,goma bateri 173,194 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 148,900.00
Qeverisja Vendore Korçë Riparim dhe mirëmbajtje mjetesh transporti 5,249,333 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 4,593,800
Qeverisja Vendore Durrës F.V.Pjese kembimi per automjete. 130,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 111,900
Qeverisja Vendore Kuçovë Blerje pjesë këmbimi, goma dhe bateri 89,400 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 68,900
Qeverisja Vendore Tropojë Blerje pjese kembimi per Fadrome tip JCB 3CX 128,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 109,500
Qeverisja Vendore Fier Autogoma per mjete transporti+dherash 770,330 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 658,900
Qeverisja Vendore Fier Blerje pjesë këmbimi mekanike automjetesh 240,200 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 195,200
Qeverisja Vendore Devoll Servis dhe Pjesë Këmbimi për mjetet e Bashkisë Devoll 1,297,600 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,108,400.00
Qeverisja Vendore Tropojë Mirembajtje riparim automjete Bashkia Tropoje 380,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 329,900
Qeverisja Vendore Lushnje RIPARIM MJETI IVECO DAYLI ME NR SHASIE ZCFD4079205109918 500,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 437,800
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Filtra vaji Iveco 470 per Parkun e Udhetareve Vlore Cop 2 3,200 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 3,000
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Filtra vaji DF88T M28 per Parkun e Udhetareve Vlore Cop 2 4,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 3,490
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Bateri 180 A per Parkun e Udhetareve Vlore Cop 2 36,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 32,500
Qeverisja Vendore Lushnje RIPARIM MJETI IVECO DAYLY 500,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 438,900
Qeverisja Vendore Fier Blerje "Pjese Kembimi per Makineri Korrese" 53,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 49,900.00
Qeverisja Vendore Vlorë Riparimi i makines se Ndricimit Rrugor AA 029 NB 132,600 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 114,900
Qeverisja Vendore Has Furnizime, Vendosje, Sherbime dhe blerje Pjese Kembimi per Automjetet 650,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 579,800
Qeverisja Vendore Patos Blerje pjese kembimi mjeti teknollogjik VOLVO 210,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 185,400

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data