Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
35 Besnik Meçi 156 279,092,507 155 278,544,507 279,367,429

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lushnje “Shërbime dhe pjesë këmbimi për automjetet e shoqërisë. – Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, me afat 12 muaj”. 3,825,350 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 3,610,900.00
Qeverisja Vendore Korçë Loti 1- Pjesë këmbimi,bateri 4,790,100 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 4,285,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbimin e ujitjes se bimesis dekorative me bot dhe autobot uji 2,800,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,758,350.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Vaj 5,237,660 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 4,551,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime mirembajtje aparateve,pajisjeve teknike dhe vegla pune 1,630,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,499,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mirembajtje e mjeteve te transportit 8,302,987 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 7,392,700.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim për mirëmbajtjen e mjeteve të transportit 3,325,875 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 2,942,300.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrata 1 Shërbim për mirëmbajtjen e mjeteve të transportit Lidhur Kontrata Besnik Meçi
Qeverisja Vendore Korçë Riparim- shërbimi i automjeteve 3,600,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,728,500.00
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje pjese kembimi dhe riparim i mjeteve per Agjensine e Sherbimeve Komunale 2,570,833 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 2,067,900.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje pjese kembimi per mjetet e bashkise 4,299,250 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 3,684,300.00
Qeverisja Vendore Peqin Riparime sherbime per automjete Lidhur Kontrata Besnik Meçi 789,500
Qeverisja Vendore Korçë Riparime e mirembajtje mjetesh transporti 3,000,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 2,487,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Riparim i pompave të puseve dhe shatërvaneve 1,600,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 1,374,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë BLERJE AGREGAT 2,510,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,280,000.00
Qeverisja Vendore Vorë Furnizim vendosje goma makinash Lidhur Kontrata Besnik Meçi 523,900
Qeverisja Vendore Vorë Furnizim vendosje goma makinash Lidhur Kontrata Besnik Meçi 523,900
Qeverisja Vendore Durrës Blerje pjese kembimi 8,000,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 6,492,900.00
Qeverisja Vendore Korçë Riparim- shërbimi i automjeteve 3,482,800 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,737,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Pjesë këmbimi goma” 5,114,366 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 4,496,400.00
Qeverisja Vendore Peqin Kryerje riparime dhe shrbime servisi t automjeteve t UK Peqin Lidhur Kontrata Besnik Meçi 624,500
Qeverisja Vendore Peqin Kryerje riparime dhe shrbime servisi t automjeteve t UK Peqin Lidhur Kontrata Besnik Meçi 624,500
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje vaj dhe pjese kembimi per automjete 2,105,594 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 1,579,250.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: Pjesë këmbimi bateri” 1,551,453 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,397,500.00
Qeverisja Vendore Vorë Furnizim vendosje vaj e filtra pr Mjetet: Marka Audi Tipi Q7, Marka Hynday Tipi LX35, Marka Renault Tipi Veteshkarkues Vinc, Marka Volvo Tipi ECR88, Marka JCB Tipi Fadrom Lidhur Kontrata Besnik Meçi 289,800.00
Qeverisja Vendore Vorë Furnizim vendosje vaj e filtra pr Mjetet: Marka Audi Tipi Q7, Marka Hynday Tipi LX35, Marka Renault Tipi Veteshkarkues Vinc, Marka Volvo Tipi ECR88, Marka JCB Tipi Fadrom Lidhur Kontrata Besnik Meçi 289,800
Qeverisja Vendore Devoll Servis dhe Pjese kembimi 5,767,200 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 4,686,000.00
Qeverisja Vendore Tropojë Blerje, goma, bateriper makinerite, Bashkia Tropoje 1,500,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,338,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Pjese kembimi, goma, bateri 2,500,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,031,800.00
Qeverisja Vendore Korçë Riparim- sherbimi i automjeteve 2,973,400 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,346,850.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data