Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
35 Besnik Meçi 156 279,092,507 155 278,544,507 279,367,429

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vorë Shërbime (Vajë,Filtra,Goma Etj) dhe Riparime për Mjetet e Mzsh 1,083,333 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 812,550.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje pjese kembimi per mjetet e bashkise Shijak 5,228,200 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 4,576,700.00
Qeverisja Vendore Korçë Riparim- shërbimi i automjeteve 5,109,850 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 4,021,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim për riparimin dhe mirëmbajtjen e motoçikletave 594,500 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 514,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrata 1-Shërbim për riparimin dhe mirëmbajtjen e automjeteve Lidhur Kontrata Besnik Meçi
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim për riparimin dhe mirëmbajtjen e automjeteve 4,197,900 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 3,629,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrata 1-Shërbime tek të tretët, për automjete dhe mjetet e tonazhit të rëndë (eskavator, furgona, pick up,autovetura) Lidhur Kontrata Besnik Meçi
Qeverisja Vendore Vorë Servis dhe Shërbime Bazë (Vajë,Filtra,Goma Etj) për Automjete, Foristradë,Kamion,Fadromë,Eskavator 4,583,333 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 4,237,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbime tek të tretët, për automjete dhe mjetet e tonazhit të rëndë (eskavator, furgona, pick up,autovetura) 15,000,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 13,485,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrate 1-Loti i pare: ”Pjesë këmbimi goma” Lidhur Kontrata Besnik Meçi 15,784,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrate1-Loti i dytë: ”Pjesë këmbimi bateri” Lidhur Kontrata Besnik Meçi 4,137,800.00
Qeverisja Vendore Korçë Minikontrate 1-Riparime e mirembajtje mjete transporti Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,399,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje pjesë këmbimi, goma dhe bateri 936,600 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 874,800.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Pjese Nderimi Automjetesh 2,916,666 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,762,350.00
Qeverisja Vendore Korçë Riparime e mirembajtje mjete transporti 2,915,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 2,399,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrate 1- Shërbime tek të tretët, për automjete dhe mjetet e tonazhit të rëndë (eskavator, furgona, pick up, autovetura) 7,200,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 5,809,800.00
Qeverisja Vendore Kukës Blerje goma per automjetet 1,782,400 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,536,800.00
Qeverisja Vendore Korçë Riparim- shërbimi i automjeteve 6,016,650 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,212,850.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbime tek të tretët, për automjete dhe mjetet e tonazhit të rëndë (eskavator, furgona, pick up, autovetura) 7,200,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 5,809,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i pare: ”Pjesë këmbimi goma” 16,585,605 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 15,784,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i dytë: ”Pjesë këmbimi bateri” 4,411,573 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 4,137,800.00
Qeverisja Vendore Kamëz Pjesë Këmbimi, Goma, bateri, vaj, Filtra etj Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 647,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë ( Minikontrate 1)-Shërbim për riparimin dhe mirëmbajtjen e automjeteve Lidhur Kontrata Besnik Meçi 3,164,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim për riparimin dhe mirëmbajtjen e automjeteve 3,500,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 3,164,800.00
Qeverisja Vendore Lushnje Minikontrate 1-“Shërbime dhe pjesë këmbimi për automjetet e shoqërisë. – Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, me afat 12 muaj”. Lidhur Kontrata Besnik Meçi 3,610,900.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje pjese kembimi per mjetet e bashkise 7,492,900 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 6,728,250.00
Qeverisja Vendore Lushnje Pjese kembimi + Riparim sherbime mjeteve 1,577,200 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,499,800.00
Qeverisja Vendore Gramsh Blerje gomash për administratën e bashkisë,drejtoritë dhe sektorët vartës 1,850,940 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 1,776,500.00
Qeverisja Vendore Korçë Loti 2- Goma 1,040,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 996,800.00
Qeverisja Vendore Korçë Minikontrate 1 Loti 1- Pjesë këmbimi,bateri Lidhur Kontrata Besnik Meçi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data