Open Procurement Albania
Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
236 1440 6,169 84,211,002,709 4,663 57,347,167,498 52,814,594,322

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Rikonstruksion kabinash dhe rrjeti TU Tropojë 46,394,821 Lidhur Kontrata “EL-POWER” sh.p.k. & “SHAMO-CONSTRUCTION” sh.p.k 44,935,307
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Mobilje druri (Karige per femije) 833,333 Lidhur Kontrata ERVIN LUZI 819.000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje materiale hidraulike per vitin 2021 35,000,000 Njoftuar Fituesi ALPHA SOLUTIONS GROUP 33,976,344
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Ushqime 18,333,333 Lidhur Kontrata GEA SHPK 18,293,250
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore BLERJE PEME DEKORATIVE 4,960,000 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje karburant Gazoil D1 dhe Benzinë 5,247,775 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vore Blerje Materiale te ndryshme Hidraulike 2,697,086 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Rikonstruksioni i rrjetit “TU” A.B.C. dhe ndërtimi i kabinave shtyllore, në Agjensinë Mirditë Drejtoria Rajonale Burrel 112,021,990 Lidhur Kontrata SHANSI INVEST 111,484,365
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Rikonstruksion linjash TM/TU dhe ndërtim kabinash të reja në Njësinë Laç, Agjensia Mirditë, Burrel dhe Bulqizë 54,763,688 Lidhur Kontrata LA - OR 53,842,418
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Shërbim leasing për makina 30,000,000 Lidhur Kontrata C L A S S I C 29,850,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande “Blerje materiale hidraulike per mirëmbajtjen e rrjetit të ujit të pijshëm dhe të ujrave të zeza me materiale hidraulike” 6,000,000 Lidhur Kontrata LLAMBI NIKA 2.206.369
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Hekur dhe llamarine 2,000,000 Njoftuar Fituesi LUAR Bros 1,880,630
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Blerje karburanti per vitin 2021 2,875,575 Lidhur Kontrata "GEGA CENTER GKG" 2,875,575
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Hipoklorite Natriumi dhe Kalciumi 4,670,000 Shpallur Procedura
Albanian Gas Service Company Sh.a Mirmbajtja e Sistemit te HVAC (ngrohja, ventilimi dhe kondicionimi i ajrit) pergjate ambjenteve te Gazsjellesit TAP 34,854,214 Shpallur Procedura
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Sherbimi i Pastrimit te Njesise Administrative Ishem 55,790,092 Shpallur Procedura
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a “Rrikonstruksion rrjeti TM, kabina elektrike dhe rrjet TU me kabell me vetembajtje te tipit ABC te fiderit "Gorisht 5"” 77,959,395 Shpallur Procedura
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Rrikonstruksion rrjeti TM, kabina elektrike dhe rrjet TU me kabell me vetembajtje te tipit ABC te fiderit "Kocul 3" 81,629,736 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i i kabinave 6/0.4 kV dhe linjave TU, 0.4 kV, te Fiderit 26, 6 kV, Nenstacioni Kafaraj 92,006,796 Lidhur Kontrata ILIRIADA & 4 A-M 91,539,798
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Ndertim i nje fideri te ri kabllor TM, si furnizim linje e dyte per Aeroportin Kukes 36,902,581 Lidhur Kontrata “EL-POWER” sh.p.k. & “SHAMO-CONSTRUCTION” sh.p.k 35,628,621
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Riparimi i kushinetës drejtuese të poshtme dhe boshtit të turbinës së AG 4 në proces rehabilitimi 39,409,989 Njoftuar Fituesi 38,580,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 2: “Blerje Naftë(Eurodiesel) 68,750,720 Njoftuar Fituesi A&T SHA & OLSI SHPK & 2A2F-L OIL SHPK Marzhi i fitimit 18.9%
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 1: ”Blerje Benzinë pa plumb” 6,187,000 Njoftuar Fituesi A&T SHA & OLSI SHPK & 2A2F-L OIL SHPK Marzhi i fitimit 19.4%
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Kolaudim punimesh për nevojat e KESH sh.a 5,000,000 Njoftuar Fituesi
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Shërbim printim faturash 2,850,000 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Mallakaster Blerje ''Hipoklorit Kalciumi'' per vitin 2021 3,105,000 Shpallur Procedura
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje Automjet dhe Pajisje Teknologjike per UK Kamez 82,754,000 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Rehabilitim i tubacionit të dërgimit nga Stacioni Virovë – Depo 2500 m³ ; Rrjeti shpërndarës i furnizimit me ujë të Lagjes “18 Tetori” (Unaza Lushnje – Autostradë) ; Rrjeti shpërndarës i furnizimit me ujë të Lagjes Karbunarë, Bashkia Lushnje 252,439,863 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Rikonstruksion i Kabinave Elektrike Nenstacioni Rajonal Qender Farke dhe Traktora 104,707,199 Lidhur Kontrata “VIANTE Konstruksion” sh.p.k & “SENKA” sh.pk 102,446,177
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Punime për mbrojtjen e shpatullës së djathtë mes veprës së marrjes dhe kreshtës së digës në HEC Koman 540,959,527 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 524,681,386

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data